Στο νοσοκομείο τρεις άντρες του ΟΗΕ που δέχτηκαν επίθεση τουρκοκυπρίων στη νεκρή ζώνη στην Κύπρο

Επιμένει ο ψευτο-υπουργός των κατεχομένων ότι ο παράνομος δρόμος θα γίνει και μιλάει με θράσος για... ανθρωπιστικό έργο!

Must Read

Οργή προκαλούν τα βίντεο από την άγρια επίθεση των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων στην Κύπρο, στη νεκρή ζώνη, κοντά στην Πύλα, με τους τουρκοκύπριους να επιτίθενται με μπουλντόζες στα οχήματα του προσωπικού των Ηνωμένων Εθνών!

Οι άνδρες των Ηνωμένων Εθνών κατευθύνθηκαν στην περιοχή για να μπλοκάρουν τις παράνομες εργασίες για επέκταση/βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου μεταξύ του κατεχόμενου Άρσους και του δικοινοτικού χωριού Πύλα.

Από τα άγρια επεισόδια τρεις άντρες της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ, οι δύο υπέστησαν σοβαρά τραύματα και ο ένας τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Επιμένει ο Ερτουγρούλογλου ότι ο παράνομος δρόμος θα γίνει!

Ο «υπουργός εξωτερικών» του ψευδοκράτους Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, επιμένει ότι ο δρόμος που θα παραβιάζει τη νεκρή ζώνη είναι… ανθρωπιστικό έργο και δεν υπάρχει κανένα απώτερο κίνητρο, ούτε προσπαθούν να κλέψουν έδαφος!

Ο ψευτο-υπουργός έκανε δηλώσεις σε εκπομπή του «Μπαϊράκ» και υποστήριξε ότι η βελτίωση/επέκταση του δρόμου Άρσους – Πύλας θα διευκολύνει τη ζωή των Τ/κ κατοίκων της περιοχής, που «αφέθηκαν στο έλεος των Ε/κ, των ΗΕ και των Βάσεων».

«Έχουμε ετοιμάσει ένα οδικό έργο για να διευκολύνουμε την είσοδο και έξοδο του τουρκικού λαού της Πύλας προς την τδβκ, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται με φυσιολογικό τρόπο στις ανάγκες τους. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα μπούμε στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων, ετοιμάσαμε έναν δρόμο στα εδάφη που θεωρούμε ότι είναι δικά μας και τα ΗΕ θεωρούν ότι είναι νεκρή ζώνη. Συνοψίζοντας, θα γίνει ασφαλτόστρωση ενός παλιού, υφιστάμενου δρόμου», ανέφερε προκλητικά.

Μάλιστα κατηγόρησε τον ΟΗΕ πως, εκτός από το να στηρίζει τους Ε/κ, δεν κάνει τίποτε άλλο στην Κύπρο και πρόσθεσε ότι «ο ΟΗΕ δεν μίλησε κατά της διέλευσης του δρόμου Λάρνακας-Αγίας Νάπας από τη νεκρή ζώνη και τη χρήση τουρκικών εδαφών στο παρελθόν».

Υποστήριξε ότι η μοναδική έγνοια των Ηνωμένων Εθνών είναι «να μην τους κατηγορήσουν οι Ε/κ» και ότι η ειρηνευτική δύναμη «δεν είναι μια φιλική οργάνωση προς τους Τ/κ. Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι τους, το έργο οδοποιίας θα γίνει, τέλειωσε».

Δείτε ακόμη:

*πηγή φωτό: sigmalive

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This