Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Γονείς-τέρατα είχαν φυλακισμένο το παιδί τους σε κλουβί γάτας και το σκότωσαν ρίχνοντάς του καυτό νερό

Σ’ ένα αποτρόπαιο έγκλημα προχώρησαν δυο γονείς από την Σιγκαπούρη καθώς βασάνισαν και σκότωσαν το 5χρονο παιδί τους.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Azlin Arujunah και η Ridzuan Mega Abdul Rahman, και οι δύο 27, κατηγορούνται ότι κρατούσαν το παιδί τους έγκλειστο σ’ ένα κλουβί γάτας στο σπίτι τους και το βασάνιζαν, καίγοντάς το με θερμαινόμενα κουτάλια και πένσες, για μήνες μέχρι να πεθάνει.

Ο θάνατός του προκλήθηκε από χτυπήματα στο κεφάλι και από καυτό νερό που του έριξαν στην πλάτη και στις γάμπες, δήλωσε ο εισαγγελέας.

Η μητέρα του, Αζλίν, δήλωσε στην αστυνομία τρεις ημέρες μετά το θάνατό του παιδιού ότι δεν σκόπευε να το σκοτώσει λέγοντας «πώς μπορώ να σκοτώσω ένα παιδί; Απλά κοιτάξτε το μικρό σώμα μου».

Μιλώντας στην αστυνομία σε ξεχωριστή συνέντευξη, η Azlin ισχυρίστηκε ότι «απλά ήθελα να μάθει το μάθημά του» όταν πειθαρχούσε τον γιο της.

Σύμφωνα με τους Straits Times η δήλωση της είπε: «Αν είχα την πρόθεση να τον σκοτώσω, θα είχα σκοτώσει και τα άλλα μου παιδιά. Αλλά όλα τα άλλα μου παιδιά είναι ασφαλή και δεν τα χτυπάω. Ως μητέρα, δεν θα μπορούσα να σκοτώσω το δικό μου παιδί».

Μεταξύ των σοβαρών τραυμάτων ήταν: εγκαύματα δευτέρου έως τρίτου βαθμού, τα οποία κάλυπταν το 75% του σώματος του αγοριού, οξύς τραυματισμός των νεφρών, αφυδάτωση, σπασμένη μύτη, κοψίματα στο πρόσωπο και καθυστέρηση στην ομιλία λόγο της απομόνωσης.

Το παιδί, το οποίο δεν κατονομάστηκε, πέθανε λίγες μέρες μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Αν βρεθούν ένοχοι, ο Azlin και η Ridzuan μπορεί να εκτελεστούν στη φυλακή Changi, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Σιγκαπούρης.

Η αστυνομία εξετάζει την ψυχική υγεία του πατέρα ενώ είναι υπό κράτηση, αλλά δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ήταν κακή κατά τη διάρκεια της δολοφονίας.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τη δολοφονία και η δίκη συνεχίζεται.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ