Ο Μπάιντεν σέρνει τον Μασκ στα δικαστήρια επειδή αρνήθηκε να προσλάβει μετανάστες!

Must Read

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που ελέγχεται πλήρως από τον Μπάιντεν μηνύει την SpaceX του Έλον Μασκ επειδή αρνήθηκε να προσλάβει πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο!

Η είδηση έρχεται ταυτόχρονα με την συνέντευξη του Τραμπ στον Τάκερ Κάρλσον μέσω X, που τίναξε κυριολεκτικά την τηλεθέαση στον αέρα, αφήνοντας το debate των ρεπουμπλικάνων σε δεύτερη μοίρα.

«Στην αγωγή το υπουργείο δικαιοσύνης ισχυρίζεται ότι, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως τον Μάιο του 2022, η SpaceX αποθάρρυνε συστηματικά αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες από το να υποβάλουν αίτηση και αρνούνταν να τους προσλάβει ή να τους εξετάσει, λόγω του καθεστώτος ιθαγένειάς τους, κατά παράβαση του νόμου περί Μετανάστευσης και Εθνικότητας».

«Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι η SpaceX απέτυχε να εξετάσει ή να προσλάβει αιτούντες  ασύλου και πρόσφυγες λόγω του καθεστώτος της υπηκοότητάς τους και επέβαλε κάτι που ισοδυναμούσε με απαγόρευση της πρόσληψής τους ανεξάρτητα από τα προσόντα τους, κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου», δήλωσε η Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Κρίστεν Κλαρκ.

Το ότι ο Έλον Μασκ μετά την αγορά του Twitter πρωτοστατεί στην αποδόμηση του Μπάιντεν δεν μπορεί να θεωρηθεί «σύμπτωση»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This