Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Ανατριχίλα στη Βρετανία! Ισόβια σε ετεροθαλή αδέλφια, που στραγγάλισαν δύο από τα έξι παιδιά τους

Ετεροθαλή αδέλφια, που είχαν αιμομικτική σχέση, είναι οι δύο γονείς στη Βρετανία οι οποίοι τον Μάιο δολοφόνησαν με τα ίδια τους τα χέρια τα δύο παιδιά τους και προσπάθησαν να σκοτώσουν και τα υπόλοιπα τέσσερα. Η συγκλονιστική αποκάλυψη, καθώς και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το φονικό ήρθαν στο φως αμέσως μετά την καταδίκη τους την Τρίτη σε ισόβια.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η 35χρονη Σάρα Μπάρας και ο 39χρονος Μπράντον Μάτσιν από το Σέφιλντ, σύμφωνα με την «Daily Mail» που επικαλείται τα πρακτικά της δίκης, γεννήθηκαν «σε προβληματική οικογένεια» από την ίδια μητέρα, αλλά από διαφορετικό πατέρα. Στα 14 του ο Μάτσιν κατέληξε σε ανάδοχες οικογένειες και όταν επέστρεψε στο σπίτι, τα δυο ετεροθαλή αδέλφια άρχισαν να έχουν αιμομικτική σχέση.

Καρποί της ήταν ο 14χρονος Μπλέικ, ο 13χρονος Τρίσταν και άλλα τέσσερα παιδιά μικρότερα των 13 ετών. Οι γείτονες νόμιζαν ότι με τη βοήθεια του αδελφού της η Μπάρας μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά, που, όπως τους έλεγε, είχε αποκτήσει «από έναν άνδρα που σκοτώθηκε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο». Κανείς δεν ανησύχησε όταν η Μπάρας έκανε ανατριχιαστικές αναρτήσεις στο facebook, όπως ότι «ο φόνος είναι σαν τα πατατάκια… Δεν μπορείς να σταματήσεις μόνο σε έναν».

Όταν τον περασμένο Μάιο ο Τρίσταν κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μικρότερο παιδί, η Μπάρας φοβήθηκε ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί θα έπαιρναν όλα τα παιδιά της και αποφάσισε με τον Μάτσιν να τα σκοτώσουν. «Εγώ τα έφερα στη ζωή και εγώ θα τους την πάρω» είπε η Μπάρας και έδωσε φάρμακα στα τέσσερα μικρότερα παιδιά τους για να πεθάνουν από δηλητηρίαση. Όταν το επόμενο πρωινό, στις 25 Μαΐου, διαπίστωσε ότι ήταν ζωντανά, κάλεσε τον Μάτσιν στο σπίτι και εκείνη έπνιξε με σκοινί τον Τρίσταν, ενώ δίπλα της ο Μάτσιν στραγγάλιζε τον Μπλέικ. Δοκίμασαν να πνίξουν στην μπανιέρα και ένα από τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά εκείνο κατάφερε να ξεφύγει.

Αργότερα, η 35χρονη κάλεσε την αστυνομία και προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να ρίξει το φταίξιμο στον Μάτσιν.

Ο 14χρονος Μπλέικ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ