Εταιρεία έκανε μείωση μισθού σε γκέι, ώστε να είναι ίδιος με των υπολοίπων… θηλυκών της!

Must Read

Ο Γουέσλεϊ Γουερνέκε έκανε μήνυση στην εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη στην οποία εργαζόταν, επειδή τον προσέβαλαν για το γεγονός ότι είναι γκέι!

Μόνο που, στην περίπτωσή του, δεν τέθηκε θέμα bullying. Τουλάχιστον όχι με την συνήθη έννοια, καθώς ο Γουερνέκε κατηγορεί ανοιχτά τους εργοδότες του για διακρίσεις, καθώς, όπως υποστηρίζει, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε περικοπές του μισθού του, ώστε να εξισωθεί με των υπολοίπων… γυναικών τις εταιρείας!

Όπως αναφέρει στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους, μια εβδομάδα μετά την πρόσληψή του, οι συνάδελφοί του άρχισαν να σχολιάζουν το «κοριτσίστικο» δαχτυλίδι αρραβώνων του, προσθέτοντας ότι, όταν τον ρώτησαν αν φοράει το ίδιο η γυναίκα του, εκείνος απάντησε ότι το φοράει ο σύντροφός του, Έβαν. Από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν, καθώς άρχισαν να τον αποκλείουν από συναντήσεις και εξόδους μετά τη δουλειά.

Όταν, δε, κάλεσε στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου για ενημέρωση, του ανακοίνωσαν ότι ο μισθός του μειώθηκε πάνω από 50%, από τα 145.000 δολάρια στα 70.000 δολάρια!

Μάλιστα, ο εν λόγω διευθύνων σύμβουλος, φέρεται να του είπε «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ με τη σκέψη ότι πληρωνόσουν περισσότερα από τα άλλα θηλυκά στο γραφείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This