Δάγκωσε το… μόριο του φίλου της, επειδή ήθελε να πάει με άλλη!

Must Read

Όταν μια γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της ήθελε να κάνει σεξ με άλλη, φρόντισε να τον εμποδίσει… πλήττοντας το αρμόδιο όργανο!

Η 33χρονη Εσπεράντζα Γκόμεζ από τη Φλόριντα κατηγορείται ότι δάγκωσε το πέος του φίλου της, αφού, πρώτα, τον απείλησε με μαχαίρι. Η επίθεση φέρεται ότι έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 13/11, κι ενώ το ζευγάρι τα έπινε σε διαμέρισμα στο Μαϊάμι Μπιτς.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που μια φίλη τους πήγε να τους κάνει παρέα γύρω στα μεσάνυχτα. Όταν εκείνη έφυγε, η Γκόμεζ, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, έγινε έξαλλη με τον σύντροφό της και άρχισε να τον κατηγορεί ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη φίλη τους.

Αφού του έβαλε τις φωνές, κατόπιν τον άρπαξε από το μπράτσο και «άρχισε να τον τρυπάει μ’ ένα μαχαίρι», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια… του δάγκωσε το πέος «από αγανάκτηση»!

Για καλή του τύχη, το θύμα είχε μόνο κάποια κόκκινα σημάδια στο πάνω μέρος του στέρνου του από τα χτυπήματα με το μαχαίρι και κανένα επικίνδυνο για τη ζωή του τραύμα.

Και όσο για την Γκόμεζ, συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης με φονικό όπλο, με την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη να ορίζεται στα 6.500 δολάρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This