Ειρωνείες Ράμα για το ψήφισμα του ΕΛΚ που ζητάει την ορκωμοσία του Φρέντι Μπελέρη

Άγριο δούλεμα από τον Αλβανό πρωθυπουργό που υποστήριξε ότι «η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης αποτελεί το μεγάλο ευρωπαϊκό στοίχημα για το κόμμα και την κυβέρνησή του»!

Must Read

Ενοχλημένος ο ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που ομόφωνα ζητάει την ορκωμοσία του φυλακισμένου Φρέντι Μπελέρη στην θέση του δημάρχου Χειμάρρας, αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών που δεν άρεσε καθόλου στην αλβανική κυβέρνηση.

Και αποφάσισε να απαντήσει με ειρωνείες, απαντώντας στη φράση του ψηφίσματος «καλούμε τις αλβανικές αρχές» και λέγοντας «σε ποιες αλβανικές αρχές απευθύνετε το ψήφισμα;». Μάλιστα ανέφερε πως στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν είναι ενημερωμένοι ότι «το θέμα δεν αποτελεί εκλογική υπόθεση αλλά δικαστική και τα δικαστήρια έχουν απορρίψει ένα τέτοιο αίτημα».

Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Τα όργανα δικαιοσύνης που αποφάνθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο, ιδρύθηκαν με την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ και της Ε.Ε. και υποστηρίζονται απ’ αυτούς σθεναρά στην μέχρι τώρα θαυμάσια λειτουργία τους κατά της διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα»!

Στο ίδιο ειρωνικό ύφος δήλωσε ότι στην κυβέρνησή του είναι «κάτι περισσότερο από έτοιμοι να εξασφαλίσουμε στην ανώτερη ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενημέρωση επί του θέματος σε κάθε μορφή και κάθε στιγμή».

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως ο Έντι Ράμα, μιλώντας στην σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος του, υποστήριξε ότι «η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης αποτελεί το μεγάλο ευρωπαϊκό στοίχημα για το κόμμα και την κυβέρνησή του»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This