Ρόμπερτ Κέννεντι: Επίθεση στη CIA για τη δολοφονία του Τζον Κέννεντι!

Η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας, αποδεικνύεται αληθινή

Must Read

Το μέλος της προσωπικής ασφάλειας του δολοφονημένου προέδρου των ΗΠΑ, John Kennedy, έλυσε για πρώτη φορά την σιωπή του, μιλώντας στους New York Times. Η συνέντευξη που έδωσε, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στην Αμερική, καθώς φαίνεται να επιβεβαιώνει την μεγαλύτερη και πιο γνωστή θεωρία συνωμοσίας, η οποία δεν είναι άλλη από την προσπάθεια συγκάλυψης των δολοφόνων του πρώην προέδρου…

Αυτά που αποκαλύπτει στους New York Times ο, ο τότε επικεφαλής της ασφαλείας του John Kennedy, Paul Landis, ο οποίος βρισκόταν σε ελάχιστη απόσταση από τον πρόεδρο τη στιγμή της δολοφονίας του, καταρρίπτουν το κυρίαρχο αφήγημα για τις συνθήκες, κυρίως όμως, αποδομούν πλήρως το σενάριο του «μοναχικού δράστη», Lee Harvey Oswald και της μαγικής σφαίρας, που όχι μόνο δολοφόνησε τον πρόεδρο, αλλά τραυμάτισε ακόμα και τον γερουσιαστή που βρισκόταν δίπλα του!

Ο Landis θεωρεί πλέον ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του προέδρου Kennedy, με πολλούς δράστες και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της CIA, επιβεβαιώνοντας έτσι την μεγαλύτερη «θεωρία συνωμοσίας» στην ιστορία της Αμερικής.

Οι αποκαλύψεις αυτές εξόργισαν τον ανιψιό του δολοφονημένου προέδρου, και υποψήφιο πλέον για το χρίσμα των δημοκρατικών, Ρόμπερτ Κένεντι, ο οποίος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

 

«Η θεωρία της μαγικής σφαίρας είναι πλέον νεκρή. Αυτή η παράλογη κατασκευασμένη θεωρία χρησίμευσε ως ο πυλώνας της συνωμοσίας ότι ένας μόνο σκοπευτής δολοφόνησε τον Πρόεδρο Κένεντι από τότε που η Επιτροπή Γουόρεν το προώθησε πριν από 60 χρόνια υπό την καθοδήγηση του πρώην διευθυντή της CIA Άλεν Ντάλες, τον οποίο είχε απολύσει ο δολοφονημένος θείος μου. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του σωματοφύλακα της μυστικής υπηρεσίας του JFK, Paul Landis, ώθησαν ακόμη και τους New York Times -από τους τελευταίους μοναχικούς υπερασπιστές της Έκθεσης Warren- να αναγνωρίσουν επιτέλους τον παραλογισμό της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This