Περιπέτειες για τον Μπάιντεν: Ξεκινά έρευνα για παραπομπή του!

«Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν αποκαλύψει σοβαρούς και αξιόπιστους ισχυρισμούς για τη συμπεριφορά του Προέδρου Μπάιντεν – μια κουλτούρα διαφθοράς»

Must Read

Άσχημα τα νέα για τον Τζο Μπάιντεν, καθώς ο Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος της Βουλής Κέβιν Μακάρθι, ανακοίνωσε ότι αρχίζει έρευνα για τον Αμερικανό πρόεδρο που θα μπορούσε να καταλήξει σε διαδικασία αποπομπής του!

«Ζητώ από τις επιτροπές της Βουλής να ξεκινήσουν επίσημη έρευνα για την παραπομπή του προέδρου Τζο Μπάιντεν. Τους τελευταίους μήνες, οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν αποκαλύψει σοβαρούς και αξιόπιστους ισχυρισμούς για τη συμπεριφορά του Προέδρου Μπάιντεν – μια κουλτούρα διαφθοράς», δήλωσε ο Μακάρθι στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε «θα πάμε όπου μας βγάλουν τα στοιχεία».

Ο Μακάρθι είπε ότι βουλευτές σε πολλές επιτροπές θα αρχίσουν να συλλέγουν στοιχεία για πιθανές οικονομικές παραβάσεις.

Οι Ρεπουμπλικάνοι ελέγχουν τη Βουλή και κατηγόρησαν τον Μπάιντεν ότι επωφελήθηκε όσο διατελούσε αντιπρόεδρος -από το 2009 έως το 2017- από τα επιχειρηματικά εγχειρήματα του γιου του, Χάντερ Μπάιντεν.

Ο 53χρονος γιος του Δημοκρατικού προέδρου, κατηγορείται πως είχε αμφίβολης νομιμότητας δοσοληψίες στην Ουκρανία και στην Κίνα, όταν ο Τζο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Λευκός Οίκος έχει διαμηνύσει ότι δεν υπάρχει βάση για έρευνα και, σύμφωνα με το Reuters, ο Μπάιντεν ειρωνεύτηκε τους Ρεπουμπλικάνους για την πιθανότητα παραπομπής του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This