Φρικτό έγκλημα: Σκότωσε τα δύο παιδιά του γείτονά του επειδή έπαιζαν στην αυλή του!

Αφού σκότωσε τα αδελφάκια, με τη βοήθεια του 33χρονου γιου του, έριξε τα άψυχα κορμιά τους σε ποτάμι

Must Read

Αδιανόητο έγκλημα έλαβε χώρα την Αίγυπτο, όπου ένας άνδρας σκότωσε δύο παιδιά επειδή «ενοχλήθηκε που έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του».

Η Εισαγγελία στο Κυβερνείο Sharkia, βόρεια του Καΐρου, αποφάσισε να φυλακίσει τον συνταξιούχο, για την αδιανόητη δολοφονία, με θύματα τα δύο μικρά παιδιά του γείτονά του. Σύμφωνα με τα αρχεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Sharqia, ο Αστυνομικός Σταθμός Belbeis έλαβε αναφορά από έναν εργάτη ονόματι κ. Χασάν ότι τα δύο παιδιά του, ο Ραχίμ (6 ετών) και ο Ισλάμ (5 ετών), εξαφανίστηκαν αφού βγήκαν για παιχνίδι μπροστά στο σπίτι. Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στο Sky News Arabia ότι οι έρευνες της ερευνητικής ομάδας διαπίστωσαν ότι ο γείτονάς του, συνταξιούχος, ο Muhammad Saber (65 ετών), σκότωσε τα δύο παιδιά και πέταξε τα σώματά τους «επειδή προκάλεσαν θόρυβο ενώ έπαιζαν μπροστά το σπίτι του». Η πηγή εξήγησε, «όταν ο κατηγορούμενος συνελήφθη, ομολόγησε ότι είχε προειδοποιήσει τα δύο παιδιά και τους ζήτησε να μείνουν μακριά από το σπίτι του, αλλά αρνήθηκαν. Αυτός τους απήγαγε, τους έφερε στο σπίτι του και τους επιτέθηκε ξυλοκοπώντας και τους πνίγει μέχρι να πεθάνουν». Και συνέχισε: «Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε επίσης ότι ζήτησε βοήθεια από τον 33χρονο γιο του και κατά τη διάρκεια της νύχτας πέταξαν τα πτώματα των δύο παιδιών στη Διώρυγα της Ισμαηλίας». Όταν συνελήφθη ο γιος του κατηγορούμενου, οι ομολογίες του ταίριαξαν με τις δηλώσεις του πατέρα του, οπότε οι δυο τους παραπέμφθηκαν στην εισαγγελία, η οποία αποφάσισε τη φυλάκισή τους. Οι δυνάμεις διάσωσης του ποταμού κατάφεραν να περισυλλέξουν τα πτώματα των δύο παιδιών σε κατάσταση αποσύνθεσης και τα μετέφεραν για νεκροψία από την ιατροδικαστική. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This