Φρίκη στην Γαλλία: Πατέρας κατηγορείται για την δολοφονία του 7χρονου γιου του και για απόπειρα στις δύο κόρες του

Το νεκρό παιδί βρέθηκε κουλουριασμένο, γεμάτο μώλωπες και εν μέρει παγωμένο

Must Read

Ενεή παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Γαλλία την υπόθεση του θανάτου του 7χρονου Ιμράν στην πόλη Περπινιάν. Ο πατέρας του αγοριού συνελήφθη από την Αστυνομία αφότου ο Ιμράν βρέθηκε νεκρός και σχεδόν παγωμένος στο μπάνιο του σπιτιού της οικογένειας.

Ο πατέρας κατηγορείται για την δολοφονία του γιου του και για απόπειρα ανθρωποκτονίας των δύο κοριτσιών του, ηλικίας 3 και 4 ετών.

Ο Ιμράν βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου διέμενε με το σώμα του κουλουριασμένο, γεμάτο μώλωπες και εν μέρει παγωμένο. Ο 28χρονος πατέρας του παραμένει υπό κράτηση εν όψει της δίκης.

Ο πατέρας κατηγορείται, επίσης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για τις δύο του κόρες. Ο θείος και η γιαγιά του 7χρονου αγοριού από την πλευρά του πατέρα κατηγορούνται για παράλειψη καταγγελίας εγκλήματος. Ωστόσο, δεν έχουν προφυλακιστεί και έχουν τεθεί υπό δικαστικό έλεγχο.

Τα δύο κοριτσάκια νοσηλεύτηκαν και οι ιατρικές τους εξετάσεις «αποκάλυψαν πολλαπλά σημάδια στο σώμα και το πρόσωπο» όπως δήλωσε ο εισαγγελέας.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού του Ιμράν δεν προσδιορίζεται η ακριβής ημερομηνία θανάτου του. «Έχουμε εξαγάγει μόνο επιμέρους συμπεράσματα και πρέπει να γίνει πρόσθετη έρευνα εμπειρογνωμόνων σχετικά με την κατάσταση του σώματος» ανέφερε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αναμένονται αποτελέσματα για αρκετούς μήνες.

Η μητέρα και η γιαγιά του αγοριού λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη ενώ οι συνθήκες της δολοφονίας δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This