Μαρτυρικός θάνατος για Τούρκο DJ: Τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν και τον ζεμάτισαν με καυτό νερό!

Οι δράστες ήταν πραγματικά σαδιστές

Must Read

Αναβιώνει σε δικαστήριο της Τουρκίας η υπόθεση του βασανιστικού θανάτου με πρακτικές που θυμίζουν παλιότερες περιοχές που βρήκε ένας DJ από την Τουρκία πέρισυ τον Οκτώβριο στο Λονδίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 43χρονος Mehmet Koray Alpergin και η φίλη του επέστρεφαν το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου 2022 στο σπίτι τους από εστιατόριο που είχαν πάει για φαγητό.

Κοντά στο στάδιο Tottenham Hotspur Stadium έπεσαν θύματα απαγωγής από έξι άντρες, σύμφωνα με την Telegraph, οι οποίοι πιθανότατα είχαν εγκαταστήσει συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητο του άνδρα.

Η κοπέλα οδηγήθηκε σε ένα άδειο μπαρ υπό την απειλή μαχαιριού και την κλείδωσαν στην τουαλέτα για δύο μέρες!

Το σώμα του 43χρονου εντοπίστηκε γυμνό σε ένα δάσος. Πάνω στο άψυχο κορμί του υπήρχαν περισσότεροι από 90 τραυματισμοί! Σύμφωνα με την εξέταση που έγινε, είχε χτυπήματα με ρόπαλο, μαχαιριές στα πόδια του και εγκαύματα από βραστό νερό!

Οι έξι άνδρες κάθονται στο εδώλιο κατηγορούμενοι για φόνο, απαγωγή, ψευδή φυλάκιση και διαστρέβλωση της δικαιοσύνης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρει πως ο DJ «απήχθη και βασανίστηκε είτε για να τιμωρηθεί για κάτι που είχε κάνει είτε για να αναγκαστεί να παραδώσει κάτι που γνώριζε – ίσως το πού βρίσκονταν είτε ναρκωτικά είτε χρήματα – και το οποίο ήθελαν να μάθουν και οι απαγωγείς του».

Οι έξι άνδρες που τον βασάνισαν χαρακτηρίζονται από τον ίδιο σαδιστές και συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα και τα ναρκωτικά.

Ο 43χρονος ήταν ιδιοκτήτης του τουρκόφωνου ραδιοφωνικού σταθμού Bizim FM με έδρα το Λονδίνο.

Πριν από τη δολοφονία του φαινόταν ανήσυχος, φέρεται επίσης να είχε χρέη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 40.000 δολαρίων μόνο για το αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This