Σουηδία: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου – Τρεις τραυματίες

Must Read

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός μετά από την κατάρρευση μεγάλου τμήματος αυτοκινητοδρόμου στη νοτιοδυτική Σουηδία, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με την αστυνομία οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία καθώς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Αιτία της κατάρρευσης του αυτοκινητόδρομου που συνδέει τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, Γκέτεμποργκ με την πρωτεύουσα της Νορβηγίας, Όσλο και βρίσκεται κοντά στην μικρή πόλη Στένουνγκσουντ είναι η κατολίσθηση.

Σύμφωνα με τις αρχές η κατολίσθηση προκλήθηκε λίγο πριν από τις 02:00 τοπική ώρα στην εν λόγω περιοχή όπου τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις, αλλά προς το παρόν δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν τι ακριβώς συνέβη.

«Τις χειρότερες ζημιές από την κατολίσθηση υπέστη περιοχή περίπου 100Χ150 μέτρων. Ωστόσο συνολικά η κατολίσθηση επηρέασε περιοχή περίπου 700Χ200 μέτρων», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών του Γκέτεμποργκ.

Επίσης επλήγησαν γύρω στα 10 οχήματα, μια δασώδης περιοχή και μια επιχειρηματική περιοχή με πρατήριο καυσίμων και εστιατόριο φαστ φουντ.

«Πολλοί άνθρωποι έλαβαν βοήθεια για να βγουν από τα οχήματά τους στη ζώνη στην οποία σημειώθηκε η κατολίσθηση με την συνδρομή πυροσβεστών και ελικοπτέρων», πρόσθεσαν οι υπηρεσίες διάσωσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τέλος, επισήμαναν οι υπηρεσίες διάσωσης στην ανακοίνωσή τους πως σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος να υπάρξουν κι άλλες κατολισθήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This