Δείτε τον (40άρη) Πούτιν να παίζει πινγκ πονγκ σε σπάνιο βίντεο!

Ο Ρώσος ηγέτης, νεότερος, σε διαφορετικές περιπέτειες

Must Read

Ένας άλλος Βλαντιμίρ Πούτιν, τελειώς διαφορετικός από την εικόνα του σκληρού ηγέτη που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Στην δημοσιότητα ήρθε βίντεο με αθέατο υλικό από το παρελθόν του προέδρου της Ρωσίας και δείχνει τον ίδιο όχι εν ώρα πολιτικών καθηκόντων, αλλά σε οικογενειακές διακοπές στην Φινλανδία, να παίζει πινγκ πονγκ!

Το σπάνιο υλικό βρέθηκε στην κατοχή του φινλανδικού δικτύου YLE από «ανώνυμη πηγή», όπως επισημάνθηκε. Οι σκηνές διαδραματίζονται σε μια εταιρική βίλα που ανήκε στη φινλανδική εταιρεία Thomesto, η οποία εισήγαγε ξυλεία από την Ρωσία. Η βίλα βρισκόταν στο νησί Torsö, στο Raseborg, περίπου 60 μίλια δυτικά του Ελσίνκι, στη νότια ακτή της σκανδιναβικής χώρας.

Στο βίντεο φαίνεται ένας εντελώς διαφορετικός Πούτιν, φορώντας γυαλιστερή φόρμα και έχοντας μακρύτερα μαλλιά. Το υλικό χρονολογείται από μία Πρωτομαγιά των αρχών της δεκαετίας του 1990 όταν ο  40άρης τότε Πούτιν ήταν αξιωματικός της KGB και σύμβουλος του Ανατόλι Σόμπτσακ, δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης. Οι δυο τους απεικονόζονται να επιδίδονται σε αγώνες πινγκ πονγκ με αντιπάλους τους σωματοφύλακες του τότε δημάρχου. Ο Πούτιν και τότε διατηρούσε το γνωστό αγέλαστο και σοβαρό ύφος, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Φαίνονται και στιγμιότυπα με την τότε παρέα να πηγαίνει για ψάρεμα και τον Πούτιν γυρισμένο πλάτη στην κάμερα. Η τότε σύζυγός του, Λουντμίλα, ανέλαβε το μαγειρικό κομμάτι, ενώ στο βίντεο διακρίνονται και οι δύο κόρες τους, Μαρία και Κατερίνα.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This