Μακελειό στη Σμύρνη: Ανταλλαγή πυροβολισμών με τουλάχιστον έναν νεκρό και πέντε τραυματίες

Must Read

Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Μπαϊρακλί της Σμύρνης στην Τουρκία, όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε δύο ομάδες ατόμων, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων πέντε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο της περιοχής, όπου το τελευταίο διάστημα εκδικάζεται μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται διάφορες εγκληματικές οργανώσεις. Μέλη μιας από τις οργανώσεις είχαν στήσει ενέδρα στα μέλη άλλης, που βρίσκονταν μέσα σε ένα εστιατόριο, με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί σε πεδίο μάχης μεταξύ συμμοριών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και θαμώνων.

«Ήμουν έξω από το δικαστήριο. Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν. Ήμασταν τόσο φοβισμένοι. Κρύφτηκα κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο για να σώσω τη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση. Είναι κρίμα που υπήρξαν τραυματισμοί», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. Η τουρκική Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

  • Δείτε πλάνα από το περιστατικό:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This