Απόπειρα αυτοκτονίας για τον Ρώσο ιστορικό που διαμέλισε τη φοιτήτρια ερωμένη του

Must Read

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο διάσημος Ρώσος ιστορικός, που σκότωσε και κατόπιν τεμάχισε την 24χρονη φοιτήτριά του, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, με σκοπό να ξεφορτωθεί τα κομμάτια της στη θάλασσα.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη, ο 63χρονος Όλεγκ Σοκόλοφ επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φριχτού εγκλήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/11 στο διαμέρισμά του.

Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, που επικαλούνται αστυνομικές πηγές, ο Σοκόλοφ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι του είχαν βγάλει τις χειροπέδες και κάποια στιγμή προσπάθησε να αρπάξει ένα ξιφίδιο. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, τον πρόλαβαν πριν το χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε επίσης: Διάσημος Ρώσος ιστορικός ομολόγησε πως σκότωσε και έκοψε κομματάκια τη φοιτήτρια ερωμένη του (video)

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Σοκόλοφ ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε την 24χρονη πρώην φοιτήτριά του, Αναστασία Εστσένκο, με την οποία και διατηρούσε ερωτική σχέση, σε μια υπόθεση δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This