Σοκ στην Ινδία: Βίντεο δείχνει μικρό κοριτσάκι να περπατά αιμόφυρτο μετά από ομαδικό βιασμό

«Δεν μπορούσε να μιλήσει. Τα μάτια της ήταν πρησμένα»

Must Read

Ένα κοριτσάκι μόλις 15 ετών, προσπαθεί να περπατήσει και ζητά βοήθεια. Αιμόφυρτη και σοκαρισμένη, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των βιαστών της που την είχαν απαγάγει. Πρόκειται για το σοκαριστικό βίντεο από την Ινδία που κάνει τον γύρο του κόσμου, υπενθυμίζοντας ότι το φαινόμενο κακοποίησης και βιασμών στη χώρα παραμένει ισχυρό, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το κορίτσι περπατούσε για δύο ώρες στην πόλη Ujjain, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ αιμορραγούσε. Η ιατροδικαστική εξέτασε επιβεβαίωσε τον βιασμό της, ωστόσο η ίδια δεν κατάφερε να περιγράψει με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν, καθώς βρισκόταν σε σύγχυση.

«Δεν μπορούσε να μιλήσει. Τα μάτια της ήταν πρησμένα. Στη συνέχεια ρώτησα τι είχε συμβεί, αλλά μιλούσε σε μια γλώσσα που δεν καταλάβαινα– της έδωσα επίσης ένα στυλό και ένα χαρτί, αλλά δεν μπορούσε να γράψει κάτι», δήλωσε στην εφημερίδα The Hindu ο ινδουιστής ιερέας που την βοήθησε.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο άτομα που εντοπίστηκαν από κάμερες ασφαλείας, ενώ άλλοι τέσσερις βρίσκονται υπό κράτηση.  Η 15χρονη που νοσηλεύεται, χρειάστηκε να υποβληθεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η άγρια κακοποιήση του παιδιού έχει προκαλέσει οργή και σφοδρές αντιδράσεις, με τον επικεφαλής υπουργό της πολιτείας να βεβαιώνει ότι θα αποδοθεί σκληρή τιμωρία στους βιαστές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This