Τρομοκρατικό χτύπημα στην Άγκυρα κοντά στο κοινοβούλιο – Νεκροί οι δύο δράστες

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας - Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν

Must Read

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί στην Άγκυρα μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στο τουρκικό κοινοβούλιο, το οποίο θα ξεκινούσε τις συνεδριάσεις του για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, μετά τις θερινές διακοπές.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλικαγιά δύο τρομοκράτες πραγματοποίησαν βομβιστική επίθεση. Αμφότεροι είναι νεκροί. Ο ένας εξ αυτών ανατινάχθηκε και ο άλλος εξουδετερώθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

«Γύρω στις 09.30, 2 τρομοκράτες που ήρθαν με ελαφρύ επαγγελματικό όχημα μπροστά από την πύλη εισόδου της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας του Υπουργείου Εσωτερικών μας, πραγματοποίησαν βομβιστική επίθεση.

Ο ένας από τους τρομοκράτες ανατινάχθηκε και ο άλλος τρομοκράτης εξουδετερώθηκε.

Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς τραυματίστηκαν ελαφρά 2 αστυνομικοί μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους ήρωές μας», αναφέρει στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα X ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης:

Όπως μετέδωσαν νωρίτερα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στη συνοικία όπου βρίσκεται το κτίριο του κοινοβουλίου αλλά και πολλά υπουργεία ακούστηκαν και πυροβολισμοί, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Έρευνα για την «τρομοκρατική επίθεση», όπως τη χαρακτήρισε το υπουργείο Εσωτερικών, ξεκίνησε ο εισαγγελέας της Άγκυρας, ωστόσο μέχρι στιγμής οι τουρκικές αρχές δεν έχουν αποδώσει την ευθύνη για την επίθεση σε κάποια συγκεκριμένη οργάνωση.

https://www.youtube.com/watch?v=lO6sLMdGmHI

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This