Μούρθια: Στους 13 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τη φωτιά σε νυχτερινό κέντρο

Αναζητούνται αγνοούμενοι

Must Read

Δραματικά αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στη Μούρθια της Ισπανίας, καθώς πλέον ανέρχεται σε 13.

«Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι οι νεκροί στην πυρκαγιά Atalayas ανέρχονται σε 13 άτομα. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης συνεχίζουν να εργάζονται στην περιοχή», ανέφερε σε νεότερη ενημέρωση ο δήμαρος της πόλης, Χοσέ Μπαγέστα.

Αναζητούνται αγνοούμενοι

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν να αναζητούν αγνοούμενος, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έξω από το νυχτερινό κέντρο, νέοι – σε κατάσταση σοκ – αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον, περιμένοντας νεότερα για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

«Πέντε μέλη της οικογένειάς μου είναι μέσα, δεν ξέρω πού βρίσκονται. Και δύο φίλοι», δήλωσε ένας άνδρας που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Ο δήμαρχος της Μούρθια, Χοσέ Μπαγιέστα κήρυξε τριήμερο πένθος, με τη σημαία να κυματίζει μεσίστια έξω από το δημαρχείο της πόλης.

Αρχικά οι υπηρεσίες διάσωσης ανακοίνωσαν τον θάνατο επτά ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων, ωστόσο είχαν αναφέρει την πιθανότητα ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί, όπως και έγινε.

Θυμίζουμε ότι η φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε νυχτερινό κέντρο της Μούρθια όπου διασκέδαζαν δεκάδες άνθρωποι.

Δείτε επίσης: Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο στη Μούρθια της Ισπανίας – Τουλάχιστον επτά νεκροί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This