Αποτροπιασμός για αποκεφαλισμένα παιδιά από την Χαμάς σε κιμπούτς – Διαψεύδει ο Ισραηλινός Στρατός

Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται η είδηση

Must Read

UPDATE: Σύμφωνα με νέα ανάρτηση του πρακτορείου ANADOLU, o Ισραηλινός Στρατός διαψεύδει πως υπάρχουν πληροφορίες για το ότι η Χαμάς αποκεφάλισε μωρά:


Μια φρικώδης είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Σε κιμπούτς στο χωριό Kfar Aza (Κφαρ Αζά), όπου υπάρχουν δεκάδες νεκροί από άνδρες της Χαμάς, βρέθηκαν μικρά παιδιά με κομμένα κεφάλια.

 Τα πτώματα ανακάλυψε ο ισραηλινός Στρατός και ανταποκριτές διεθνών Μέσων βρήκαν μέσα σε σπίτια «αναποδογυρισμένα παιδικά κρεβάτια».

Στις εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media δικρίνονται θολά σοροί παιδιών, τα οποία η Χαμάς φέρεται να τα έκαψε ζωντανά.

«Πείτε στον κόσμο τι είδατε εδώ»

Ισραηλινοί στρατιώτες πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι για να περισυλλέξουν τους νεκρούς. Ένας από αυτούς φώναξε: «Πείτε στον κόσμο τι είδατε εδώ!». Οι στρατιώτες προσπαθούσαν να ασφαλίσουν τα μονοπάτια του κιμπούτς ενώ στο βάθος ακούγονταν πυρά και εκρήξεις.

 «Βλέπετε τα μωρά, τις μητέρες, τους πατεράδες, στις κρεβατοκάμαρές τους, στα δωμάτια προστασίας, και πώς ο τρομοκράτης τούς σκοτώνει. Δεν είναι πόλεμος, δεν είναι πεδίο μάχης. Είναι μακελειό, είναι τρομοκρατική ενέργεια» δήλωσε Ισραηλινός υποστράτηγος.

«Είναι κάτι που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι κάτι που φανταζόμασταν από τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας στο πογκρόμ στην Ευρώπη και αλλού. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει στην σύγχρονη ιστορία» τόνισε.

Δεν επιβεβαιώνεται η είδηση για αποκεφαλισμένα μωρά, λένε οι Τούρκοι

Ο ισραηλινός Στρατός δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu ότι δεν έχει πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς ότι «η Χαμάς αποκεφάλισε μωρά»

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διάψευση από το Ισραήλ για την συγκεκριμένη δημοσίευση του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων.

Πηγή φωτό: Twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This