Πρώην βουλευτής του Γιλμάζ, ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου ζητούσε την χρηματοδότηση της Χαμάς!

Must Read

Ο Νετανιάχου συμβούλεψε την Τουρκία να συναντηθεί και με τη Χαμάς, όχι μόνο με τον Αραφάτ, όταν ο Τούρκος πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ επισκέφθηκε το Ισραήλ το 1998.

Ο Νετανιάχου προέτρεψε μάλιστα τον Γιλμάζ να στείλει χρήματα στη Χαμάς, αντί για την Αλ Φατάχ, ώστε «να βοηθήσει την κατασκευή της Γάζας».

Ο Γιλμάζ αργότερα συναντήθηκε με τον Ισραηλινό Πρόεδρο Βάιζμαν ο οποίος παραπονέθηκε ότι ο Νετανιάχου κατέστρεφε την ειρηνευτική διαδικασία με τους Παλαιστινίους!

Αυτούς τους ισχυρισμούς, προβάλλει ο πρώην Τούρκος βουλευτής του Γιλμάζ, F. Isbasaran, που παρευρέθηκε σε αυτές τις συνομιλίες. Ισχυρίζεται δηλαδή ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε όλα αυτά που διαδραματίστηκαν.

Μπορεί να πρόκειται για άλλη μία τουρκική προβοκάτσια κατά του ισραηλινού πρωθυπουργού. Πάντως, και στο Ισραήλ έχει ακουστεί η συγκεκριμένη καταγγελία, ότι δηλαδή ο Νετανιάχου χρηματοδοτούσε την Χαμάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This