Πατέρας εμφανίστηκε σαν… σλατίνα για να διαμαρτυρηθεί για το ντύσιμο των μαθητών

«Ως πατέρας, ανησυχώ πολύ για τα παιδιά μου»

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με έναν πατέρα σε σχολείο της Αριζόνα, ο οποίος έβγαλε τα ρούχα του, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το ντύσιμο των μαθητών και τη «χαλάρωση» στον ενδυματικό κώδικα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Άιρα Λάθαμ κατέβασε ξαφνικά τα ρούχα του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της σχολικής επιτροπής και έμεινε μόνο με ένα κοντό σορτσάκι και ένα μπουστάκι, με στόχο να εκφράσει την αντίθεσή του για το νέο dress code στα σχολεία που πλέον απαγορεύει (μόνο) να φαίνονται τα εσώρουχα των μαθητών.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρόσφατα, οι κανόνες ανέφεραν ότι τα παιδιά στα σχολεία δεν πρέπει να αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά ή το στήθος του, ωστόσο οι νέοι κανονισμοί είναι πολύ πιο χαλαροί.

«Ως πατέρας, ανησυχώ πολύ για τα παιδιά μου αλλά για τα υπόλοιπα παιδιά της περιοχής» δήλωσε ο πατέρας προσθέτοντας ότι ο τρόπος που ντύνονται πλέον τα παιδιά μπορεί «να αποσπά την προσοχή» στην τάξη.

Και μπορεί κάποιοι να συμφώνησαν με τον πατέρα που διαμαρτυρήθηκε, ωστόσο άλλοι υποστηρίζουν ότι οι παλιοί κανόνες στοχοποιούσαν μόνο τα έφηβα κορίτσια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This