Απίστευτο! Η κάμερα… έπιασε «τσίτσιδο» άνδρα να κυνηγάει γυναίκα για να τη βιάσει (video)

Must Read

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας ολόγυμνος άντρας κυνηγάει γυναίκα για να τη βιάσει σε ερημικό δρόμο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Βραζιλία.

Το βροχερό πρωινό της Τρίτης, στις 07.25, η γυναίκα, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, περπατούσε μόνη της κοντά στο σπίτι της στο τουριστικό θέρετρο Μπούζιος κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν ένα αυτοκίνητό της έκλεισε τον δρόμο και από αυτό βγήκε ένας γυμνός άντρας.

Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποφύγει, επιταχύνοντας, όμως, όταν απομακρύνθηκε λίγο, ο άντρας άρχισε να τρέχει πίσω της.

Όπως κατέθεσε αργότερα στην αστυνομία η γυναίκα, το έβαλε στα πόδια ουρλιάζοντας, όμως ο επίδοξος βιαστής την πρόλαβε και την άρπαξε από τη μέση. Εκείνη όμως αντέδρασε και κατάφερε να του ξεφύγει σπρώχνοντάς τον. Το βίντεο της κάμερας ασφαλείας δείχνει τον άντρα να επιστρέφει τρέχοντας στο αυτοκίνητό του και να φεύγει.

Αργότερα, άλλη κάμερα τον κατέγραψε σε απομονωμένο σημείο να σταματάει, να φοράει τα ρούχα του και να φεύγει ξανά με το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και έχοντας στα χέρια τους τον αριθμό από τις πινακίδες του αυτοκινήτου, χάρη στις κάμερες ασφαλείας, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον άντρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This