Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ παραίτησε τον πρίγκιπα Άντριου

O πρίγκιπας Άντριου ανακοίνωσε επίσημα χτες Τετάρτη 20/11, ότι αποσύρεται από τα δημόσια καθήκοντά του, αλλά, ως φαίνεται, η ανακοίνωσή του αυτή «υπαγορεύτηκε» από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μετά την καταστροφική συνέντευξή του στο BBC, αλλά και εξαιτίας της αναστάτωσης που προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια, λόγω της σχέσης του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να καλέσει τον γιο της στα Ανάκτορα, και να του ανακοινώσει τη σκληρή τιμωρία που του επιβάλλει.

Διαβάστε επίσης: Ο πρίγκιπας Άντριου συνεχίζει να υπερασπίζεται και μετά θάνατον τον Επστάιν

Η βασίλισσα προχώρησε στην αφαίρεση όλων των βασιλικών καθηκόντων του, κάτι που σημαίνει ότι πλέον δεν θα έχει θέση δίπλα στη βασιλική οικογένεια σε κάθε επίσημη ή δημόσια εμφάνιση ή εκδήλωση.

Επίσης, δεν θα εκπροσωπεί τη βασίλισσα μητέρα του και τα Ανάκτορα σε οτιδήποτε, ενώ, επιπλέον, χάνει και το ετήσιο εισόδημα των 249.000 λιρών, που προβλέπεται ως μισθός πρίγκιπα για να αντεπεξέρχεται στα… πριγκιπικά του καθήκοντα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, εξάλλου, η οποία επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές από το παλάτι, ο δούκας του Γιορκ θα κληθεί άμεσα να επισκεφθεί τις ΗΠΑ, προκειμένου να δώσει ένορκη κατάθεση στις αρμόδιες αμερικανικές αρχές για την φιλία του με τον Επστάιν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ