Η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ παραίτησε τον πρίγκιπα Άντριου

Must Read

O πρίγκιπας Άντριου ανακοίνωσε επίσημα χτες Τετάρτη 20/11, ότι αποσύρεται από τα δημόσια καθήκοντά του, αλλά, ως φαίνεται, η ανακοίνωσή του αυτή «υπαγορεύτηκε» από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μετά την καταστροφική συνέντευξή του στο BBC, αλλά και εξαιτίας της αναστάτωσης που προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια, λόγω της σχέσης του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να καλέσει τον γιο της στα Ανάκτορα, και να του ανακοινώσει τη σκληρή τιμωρία που του επιβάλλει.

Διαβάστε επίσης: Ο πρίγκιπας Άντριου συνεχίζει να υπερασπίζεται και μετά θάνατον τον Επστάιν

Η βασίλισσα προχώρησε στην αφαίρεση όλων των βασιλικών καθηκόντων του, κάτι που σημαίνει ότι πλέον δεν θα έχει θέση δίπλα στη βασιλική οικογένεια σε κάθε επίσημη ή δημόσια εμφάνιση ή εκδήλωση.

Επίσης, δεν θα εκπροσωπεί τη βασίλισσα μητέρα του και τα Ανάκτορα σε οτιδήποτε, ενώ, επιπλέον, χάνει και το ετήσιο εισόδημα των 249.000 λιρών, που προβλέπεται ως μισθός πρίγκιπα για να αντεπεξέρχεται στα… πριγκιπικά του καθήκοντα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, εξάλλου, η οποία επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές από το παλάτι, ο δούκας του Γιορκ θα κληθεί άμεσα να επισκεφθεί τις ΗΠΑ, προκειμένου να δώσει ένορκη κατάθεση στις αρμόδιες αμερικανικές αρχές για την φιλία του με τον Επστάιν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This