Πυραυλική επίθεση σε αμερικανικό πολεμικό πλοίο στα ανοιχτά της Υεμένης

Must Read

Το CNN αναφέρει ότι ένα πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού κοντά στην ακτή της Υεμένης αναχαίτισε πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από μαχητές Χούτι που υποστηρίζονται από το Ιράν

Το USS Carney (DDG-64), αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ δέχθηκε επίθεση με 3 πυραύλους πριν απο λίγες ώρες ενώ βρισκόταν στην Ερυθρά Θάλασσα στα ανοιχτά της Υεμένης με όλους τους πυραύλους να αναχαιτίζονται.

Οι πύραυλοι πιστεύεται ότι εκτοξεύτηκαν από τους «Χούτις» στην Υεμένη, οι οποίοι μόλις χθες δήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχει στον πόλεμο κατά του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This