Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Καθάρισε τη γυναίκα του γιατί γκρίνιαζε ρίχνοντάς της ηρωίνη στα δημητριακά

Η Κριστίνα Αν με τον σύζυγό της

Τέλος μια και καλή στην ενοχλητική γκρίνια της γυναίκας του έβαλε ένας 44χρονος άντρας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται ότι αφού δεν κατάφερε να προσλάβει πληρωμένο δολοφόνο, ανέλαβε προσωπικά δράση ρίχνοντας ηρωίνη στα δημητριακά της.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία σε βάρος του Τζέισον Χάρις για τη δολοφονία της 36χρονης συζύγου του, Κριστίνα Αν Τόμσον, το 2014, παρότι το πόρισμα του ιατροδικαστή, που ανέφερε θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών, είχε αρχικά μπερδέψει τις Αρχές αλλά και το στενό της περιβάλλον, δεδομένου ότι δεν είχε δώσει δείγματα εθισμού σε ουσίες.

Σιδεροδέσμιος
ο Τζέισον Χάρις

Οι συνάδελφοί του, ωστόσο, κατέθεσαν ότι αναζητούσε καιρό πληρωμένο δολοφόνο για να βγάλει από τη μέση τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του, ενώ και τα αδέλφια του αποκάλυψαν ότι συζητούσε συχνά την ανάγκη του να την ξεφορτωθεί.

Φίλοι του κατέθεσαν επίσης ότι τους ζητούσε άοσμα και άγευστα χάπια, για να κάνει τη γυναίκα του να κοιμηθεί και να σταματήσει να γκρινιάζει, ενώ ένας εξ αυτών υποστηρίζει ότι του πρότεινε να σκοτώσει εκείνος τη γυναίκα του αντί 9.000 ευρώ.

Μετά τον θάνατο της Κριστίνα Αν, ο Τζέισον Χάρις εισέπραξε 110.000 ευρώ ως αποζημίωση από την ασφαλιστική της και άρχισε να συζεί με την ερωμένη που είχε από την εποχή που ήταν ακόμη παντρεμένος. Μάλιστα, εννιά μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του έκλεισε αεροπορικό εισιτήριο για να επισκεφτεί την αγαπημένη του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ