Ο Μπερίσα ξεσκεπάζει το βρόμικο σχέδιο Ράμα για τη φυλάκιση Μπελέρη: Πλήρωσαν 7.000 ευρώ για το στημένο κατηγορητήριο!

«Αυτός είναι ο Έντι Ράμα. Είναι πίσω από αυτήν την παγίδα» αποκάλυψε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας

Must Read

Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα μιλάει δημόσια και ξεσκεπάζει το βρόμικο σχέδιο του Έντι Ράμα που έστειλε στη φυλακή τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, με στημένο κατηγορητήριο και απώτερο στόχο να αποδυναμώσει την κοινότητα των Ελλήνων ομογενών.

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Μπερίσα δήλωσε ότι πρόκειται για προβοκάτσια του Ράμα ο οποίος έστησε παγίδα στον Μπελέρη. Μιλώντας στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό syri.tv, ο Σαλί Μπερίσα καταγγέλλει εμπλοκή των αλβανικών αρχών στη δυσώδη υπόθεση που οδήγησε σε ομηρία τον ομογενή δήμαρχο, στον οποίο δεν επέτρεψαν ούτε την άδεια προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος. 

Ο Μπερίσα μιλά για πλεκτάνη, εξηγώντας ότι συνεργάτης της αστυνομίας, τον οποίο κατονόμασε, πληρώθηκε με αμοιβή 700.000 λεκ (σχεδόν 7.000 ευρώ) προκειμένου να σκηνοθετήσει τις κατηγορίες. Όπως είπε, πρόκειται για τον Αρσέν Ράμα, ο οποίος πληρώθηκε από τα «Ειδικά Μυστικά Κονδύλια της Αστυνομίας». Παράλληλα «κάρφωσε»  τον Αστυνομικό Διευθυντή Αυλώνας και τον επικεφαλής του Τομέα Δίωξης Εγκλήματος, οι οποίοι όπως λέει παρανόμως δέχτηκαν να πληρωθεί αυτό το ποσό από τα κονδύλια. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, ο συνεργός του Ράμα και συνεργάτης της αλβανικής αστυνομίας έλαβε το ποσό μέσω εντάλματος πληρωμής, το οποίο διαβαθμίστηκε σε κρατικό απόρρητο, γεγονός που σημαίνει ότι οι καταθέσεις του στο Αλβανικό δικαστήριο, είναι άκυρες. 

Μεταξύ άλλων, ο Σαλί Μπερίσα τόνισε ότι η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί από την δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα κρίνεται απαραίτητο να συσταθεί άμεσα Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή η οποία θα ερευνήσει και κατά πόσο αυτή η υπόθεση έχει προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας. «Αυτός είναι ο Έντι Ράμα. Είναι πίσω από αυτήν την παγίδα που μας φέρνει σε σύγκρουση με έναν γείτονα» τόνισε ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός και πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος.

Σημειώνεται ότι η δίκη του Φρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση που έχει αναβληθεί ήδη δύο φορές, βρίσκεται σε εξέλιξη, στη δικαστική αίθουσα του Ειδικού Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This