Πέθανε ο Μάθιου Πέρι – Ο αγαπημένος Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Στα 54 του χρόνια

Must Read

Σοκαρισμένο είναι το Χόλιγουντ και οι απανταχού λάτρεις της σειράς «Φιλαράκια» από την είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι, σε ηλικία 54 ετών.

Ο Αμερικανοκαναδός ηθοποιός που ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία τον Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Friends» βρέθηκε νεκρός, χθες Σάββατο, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του μετά από καρδιακή ανακοπή, όπου τον εντόπισε νεκρό η αστυνομία. Αν και οι συνθήκες που έχασε τη ζωή του εγείρουν ερωτήματα, πληροφορίες της ιστοσελίδας TMZ, που ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε το θάνατό του, αναφέρουν ότι δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο σπίτι του δεν εντοπίστηκαν ουσίες από τους αστυνομικούς.

Η παρουσία του στη σειρά «Φιλαράκια» ως Τσάντλερ Μπινγκ, που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004), απογείωσε την καριέρα του.

Σε προσωπικό επίπεδο ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός έδινε «μάχη» με τους δαίμονες τους καθώς για πολλά χρόνια είχε εξάρτηση από τα αναλγητικά και το αλκοόλ, ενώ είχε χρειαστεί να μπει πολλές φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Μετά το τέλος της σειράς που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη που επιθυμούσε καθώς έπαιζε κυρίως δεύτερους ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες.

Πιοός ήταν ο Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1969. Ήταν Αμερικανός-Καναδός ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Περισσότερο γνωστός είναι για τον ρόλο του στη δημοφιλέστατη σειρά NBC, Τα Φιλαράκια, ως Chandler Bing, η οποία διήρκεσε από το 1994 έως και το 2004. Ενώ το 2006, συμμετείχε στη γνωστή τηλεοπτική ταινία The Ron Clark Story. Παράλληλα και έως το 2007, πρωταγωνίστησε στη σειρά Studio 60 on the Sunset Strip.

Εκτός από την τηλεόραση έχει συμμετάσχει και σε αρκετές ταινίες όπως στο Fools Rush In (1997), το The Whole Nine Yards (2000) και το 17 Again (2009). Το 2010, συμμετείχε για πρώτη φορά ως ηθοποιός φωνής στο βιντεοπαιχνίδι Fallout: New Vegas. Το 2011, συνδημιούργησε και συνέγραψε το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς Mr. Sunshine, το ίδιο (εκτός από το σενάριο), έκανε και στη σειρά The Odd Couple, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Δείτε επίσης:

Το αντίο στον Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια» – «Ήταν αληθινό δώρο για όλους μας»

Τα απομνημονεύματα του Μάθιου Πέρι: Φιλαράκια, Eραστές και το Mεγάλο Φριχτό Πράγμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This