Πανικός στη Λεμεσό το πρωί: Γάζωσαν 55χρονο στο αυτοκίνητό του – Ήταν γνωστός στις αρχές

Εκτιμάται ότι είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Must Read

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Κύπρος από την άγρια δολοφονία που συνέβη σήμερα το πρωί κοντά στην παραλία Γερμασόγειας στη Λεμεσό όταν δύο άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 55χρονο ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές.

Το θύμα ήταν ο Θανάσης Καλογερόπουλος ο οποίος συνήθιζε να πηγαίνει στην συγκεκριμένη παραλία για μπάνιο κάθε πρωί χωρίς να λαμβάνει μέτρα ασφαλείας παρά το ότι ήταν γνωστό ότι αποτελούσε στόχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα επιχείρησε να βγει από το όχημα που ήταν κοντά σε χώρο στάθμευσης όταν δέχθηκε τους πρώτους πυροβολισμούς από τον πρώτο δράστη.

Δείτε φωτογραφία:

Αν και ο Καλογερόπουλος τραυματίστηκε, ωστόσο, θέλησε να διαφύγει με το όχημα. Όμως, ο δεύτερος δράστης γάζωσε το αυτοκίνητο με ένα αυτόματο όπλο. Το αυτοκίνητο κινήθηκε για λίγα μέτρα και σταμάτησε.

Δείτε φωτογραφία:

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια εντοπίστηκε να φλέγεται σε χωράφι. Η έρευνα έδειξε ότι υπήρχαν μέσα τα όπλα του εγκλήματος.

Ο Θανάσης Καλογερόπουλος είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις με ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενδέχεται η δολοφονία να αποτελεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το αυτοκίνητο των δραστών:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This