«Θα επαναλάβουμε την 7η Οκτωβρίου ξανά και ξανά»: Απειλές από αξιωματούχο της Χαμάς

«Αποκαλούμαστε έθνος μαρτύρων και είμαστε περήφανοι που θυσιάζουμε μάρτυρες»

Must Read

Στο λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων LBCI news μίλησε ο αξιωματούχος της Χαμάς, Γκαζί Χαμάντ, εξαπολύοντας νέες απειλές κατά του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το Middle East Medie Research Institute, ο Χαμάντ δήλωσε την πρόθεση της Χαμάς να πραγματοποιήσει νέες δολοφονικές επιθέσεις όπως αυτή της 7ης Οκτωβρίου.

«Το Ισραήλ είναι μία χώρα που δεν έχει θέση στη γη μας. Πρέπει να δώσουμε ένα μάθημα στο Ισραήλ και θα το κάνουμε αυτό ξανά και ξανά. Η πλημμύρα της Al-Aqsa είναι μόνο η πρώτη φορά, και θα υπάρξει μια δεύτερη, μια τρίτη, μια τέταρτη. Γιατί έχουμε την αποφασιστικότητα… να πολεμήσουμε», ανέφερε.

Αποτέλεσμα «επιπλοκών στο έδαφος» χαρακτήρισε την σφαγή στο φεστιβάλ μουσικής στο Ισραήλ και δήλωσε πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν το τίμημα: «Θα πρέπει να πληρώσουμε ένα τίμημα; Ναι, και είμαστε έτοιμοι να το πληρώσουμε. Αποκαλούμαστε έθνος μαρτύρων και είμαστε περήφανοι που θυσιάζουμε μάρτυρες».

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της Χαμάς: «Η ύπαρξη του Ισραήλ είναι αυτό που προκαλεί όλο αυτόν τον πόνο, το αίμα και τα δάκρυα. Το Ισραήλ φταίει, όχι εμείς. Εμείς είμαστε τα θύματα της κατοχής. Τελεία και παύλα. Κανείς δεν πρέπει να μας κατηγορεί. Στις 7 Οκτωβρίου, στις 10 Οκτωβρίου, στο ένα εκατομμύριο Οκτωβρίου – ό,τι κάνουμε είναι δικαιολογημένο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This