Φοιτητής στο Cornell συνελήφθη για απειλές σε Εβραίους – Κλιμακώνεται ο αντισημιτισμός στις ΗΠΑ

Έγραφε στο Διαδίκτυο ότι «θα σκοτώσει όλα τα εβραϊκά γουρούνια»

Must Read

Ο 21χρονος Πάτρικ Ντάι, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης, συνελήφθη με την κατηγορία ότι απείλησε μέσω Διαδικτύου να σκοτώσει ή να τραυματίσει Εβραίους. Αντισημιτικές και ισλαμοφοβικές ενέργειες στις ΗΠΑ έχουν κλιμακωθεί μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου, και τους ανελέητους βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας.

Ο Ντάι φέρεται να είπε πως θα πάει στο Πανεπιστήμιο οπλισμένος με αυτόματο τουφέκι και «θα σκοτώσει όλα τα εβραϊκά γουρούνια». Απείλησε, επίσης, «να μαχαιρώσει και να κόψει τον λαιμό όλων των Εβραίων του Πανεπιστημίου, να βιάσει και να πετάξει από τον γκρεμό όλες τις Εβραίες και να αποκεφαλίσει όλα τα μωρά τους».

Οι αμερικανικές δικαστικές Αρχές δεν διευκρίνισαν εάν οι απειλές του φοιτητή συνδέονταν με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Την περασμένη Δευτέρα ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε για την «ανησυχητική αύξηση» των αντισημιτικών ενεργειών σε σχολεία και πανεπιστήμια, χωρίς να δώσει ακριβείς αριθμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This