Θρίλερ με το ταξίδι του Μπλίνκεν στην Τουρκία: Το Ιράκ υποστηρίζει ότι απόψε θα φτάσει στη Βαγδάτη

Έπαιξαν ρόλο οι τουρκικές μίζες;

Must Read

Πριν από λίγο το Υπουργείο Εξωτερικών του Ιράκ εξέδωσε μία απρόσμενη και περίεργη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μπλίνκεν θα φτάσει στην πρωτεύουσα, Βαγδάτη, σήμερα το απόγευμα της Κυριακής, ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα για την άφιξή του.»

Υποτίθεται όμως ότι σήμερα ημέρα Κυριακή, ο Μπλίνκεν θα πήγαινε στην Τουρκία όπου θα παρέμενε για δύο ημέρες. Αντί αυτού, επισκέφτηκε τη Λάρνακα όπου είχε επίσημη συνάντηση με το Νίκο Χριστοδουλίδη, η οποία δημοσιοποιήθηκε κανονικά.

Αυτή τη στιγμή, το αεροπλάνο του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, βρίσκεται στα Χανιά! Έφτασε εκεί απευθείας από τη Λάρνακα.

Είναι άγνωστο εάν μέσα στο αεροπλάνο υπάρχει ο υπουργός εξωτερικών. Είναι επίσης άγνωστο εάν θα έχει κάποια συνάντηση στην Ελλάδα.

Η πορεία του αεροπλάνου που μεταφέρει τον Μπλίνκεν

Εάν δεν πρόκειται απλώς για μια «απρόοπτη» στάση, Υπάρχει πλέον σοβαρή πιθανότητα το ταξίδι του Μπλίνκεν είτε να αναβληθεί είτε να ακυρωθεί.

Τι συνέβη, ίσως το μάθουμε σύντομα. Μπορεί η Τουρκία να εξοργίστηκε λόγω της αιφνιδιαστικής επίσκεψης του Μπλίνκεν στην Κύπρο. Μπορεί η κυβέρνηση Μπάιντεν να έδωσε εντολή στον Μπλίνκεν να ακυρώσει το ταξίδι του. Στη σκιά μάλιστα της έρευνας για χρηματισμό αμερικανών πολιτικών από την Τουρκία, κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως αναμενόμενο.

Τα πάντα πάντως είναι ρευστά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This