Φρίκη στην Βραζιλία: 23χρονη βιντεοσκόπησε την στιγμή που ο σύντροφός της την σκότωσε!

Το υλικό βρέθηκε στο κινητό της, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να συλληφθεί

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που εκτυλίχθηκε στην Βραζιλία, όπου μία 23χρονη βιντεοσκόπησε τη στιγμή που ο 27χρονος σύντροφός της την πυροβόλησε, με συνέπεια να της αφαιρέσει την ζωή!

Πιο αναλυτικά, τα πλάνα δείχνουν τον Diego Fonseca, να στέκεται κοντά σε ένα παράθυρο και να σημαδεύει με το όπλο την Ielly Alves, η οποία του λέει, γελώντας «Κάντο! Ουάου, είναι τόσο ωραίο». Τότε, ο νεαρός τραβάει τη σκανδάλη και η κοπέλα σωριάζεται στο πάτωμα. Αμέσως, την μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο, η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της, βυθίζοντας στον θρήνο τους δικούς της ανθρώπους.

Στην κατάθεση του, ο 27χρονος υποστήριξε ότι δύο άτομα σταμάτησαν κοντά τους με μοτοσικλέτα και ότι ο ένας από αυτούς πυροβόλησε δύο φορές, χτυπώντας την Alves. Ωστόσο, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι έπεφτε σε αντιφάσεις και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Τελικά, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο κινητό της Alves εντόπισαν το βίντεο που τον δείχνει να ανοίγει πυρ εναντίον της.

Ο Fonseca, που έχει ποινικό μητρώο για ληστεία και επίθεση σε πρώην φίλη του, συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This