Σύλληψη ενόπλου κοντά στο Καπιτώλιο

Must Read

Σε συναγερμό τέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι Αρχές της Ουάσιγκτον, καθώς ένας ένοπλος άνδρας εθεάθη κοντά σε κτίριο γραφείων της Γερουσίας, στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία του Καπιτωλίου ο άνδρας εντοπίστηκε στο πάρκο απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό Union, με το NBC News να μεταδίδει ότι ο ύποπτος συνελήφθη «έξω από κτίριο γραφείων της Γερουσίας στην περιοχή», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται σε ποιο από τα τρία κτίρια γραφείων της Γερουσίας που βρίσκονται κοντά στο πάρκο έγινε η σύλληψή του.

Αστυνομικός δήλωσε στο NBC News ότι ο ύποπτος κρατούσε «ένα AR-15» (ελαφρύ ημιαυτόματο τυφέκιο), ενώ η αστυνομία του Καπιτωλίου ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως «δεν έχει λόγο να πιστεύει ότι υπάρχει συνεχιζόμενη απειλή».

«Οι αξιωματικοί της αστυνομίας του Καπιτωλίου μόλις συνέλαβαν έναν άνδρα με όπλο στο πάρκο απέναντι από το σταθμό Union. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη. Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες και θα δώσουμε στη δημοσιότητα και άλλες λεπτομέρειες, όταν επιβεβαιωθούν», ανέφεραν συγκεκριμένα οι Αρχές σε ανάρτησή τους στο X (πρώην Twitter).

«Μόλις ψάξαμε την περιοχή στο πάρκο που περικυκλώσαμε. Για λόγους ασφαλείας, θα ψάξουμε τα αντικείμενα του υπόπτου. Ο ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση και η έρευνα σε εξέλιξη», κατέληξαν οι Αρχές στην ανάρτησή τους. Λόγω του περιστατικού, η αστυνομία έχει αποκλείσει δρόμους στην περιοχή.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This