Οι… τρίχες της Μέρκελ «συγκλονίζουν» τη Γερμανία μετά τις αποκαλύψεις της Bild!

Οι Γερμανοί πολίτες έχουν πληρώσει μόνο το 2023, 30.000 ευρώ για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της πρώην καγκελαρίου!

Must Read

Η Άγκελα Μέρκελ ξόδεψε 30.000 ευρώ από τον γερμανικό προϋπολογισμό για μακιγιάζ και χτένισμα, μέσα σε ένα χρόνο, όπως αποκάλυψε σήμερα η γερμανική εφημερίδα BILD, προκαλώντας σάλο στη Γερμανία!

Η Μέρκελ αποχώρησε από την καγκελαρία το 2021, έκτοτε λαμβάνει σύνταξη και όχι μόνο εργάζεται επί του παρόντος στα απομνημονεύματά της, αλλά εμφανίζεται επανειλημμένα δημόσια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ως υψηλόβαθμη εκπρόσωπος της Γερμανίας.

Το γερμανικό κράτος καλύπτει και τα έξοδα του Γραφείου του Καγκελαρίου ακόμα και στη συνταξιοδότηση. Δηλαδή όταν η 69χρονη εμφανίζεται δημόσια ως εκπρόσωπος της Γερμανίας, τα έξοδα για την εικόνα της καλύπτονται και από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αυτό ισχύει και για την εκτέλεση μη επίσημων καθηκόντων.

Ο βουλευτής του δεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» Στέφαν Μπράντνερ, έστειλε αίτημα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ρωτώντας να μάθει  έχουν δαπανηθεί φέτος σε μακιγιάζ και κομμωτήρια για την πρώην καγκελάριο.

Η κυβέρνηση, μέσω του ο εκπροσώπου του Όλαφ Σολτς, Στέφεν Χέμπεστράιτ, απάντησε ότι «για τη χρήση ανεξάρτητου βοηθού για μακιγιάζ και χτένισμα, πραγματοποιήθηκαν δαπάνες ύψους 29.416,99 … Δεν κατέστη δυνατό να γίνει λίστα ανά μήνα».

Επιπλέον, όπως αναφέρει η Bild, το γραφείο της Μέρκελ, που τώρα ονομάζεται «Καγκελάριος σε σύνταξη», συνεχίζει να υποστηρίζεται από ταμεία των φορολογουμένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This