«Αποκάλυψη» από το Κρεμλίνο: Έτσι θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Ρωσίας!

Ο Πεσκόφ «έλυσε» το γρίφο…

Must Read

Σε συνέντευξή του στο φοιτητικό κανάλι ενημέρωσης MGIMO 360, ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, «έλυσε» το γρίφο αναφορικά με τον επόμενο Πρόεδρο της Ρωσίας.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα πρέπει να είναι ο επόμενος ηγέτης της ρωσικής Ομοσπονδίας, ήταν αρκετά… ξεκάθαρος: «Το ίδιο. Ή διαφορετικός, αλλά ίδιος»! Πρόσθεσε πάντως, ότι μέχρι στιγμής ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για νέα προεδρική θητεία.

«Αλλά θέλω ειλικρινά να πιστεύω ότι θα είναι. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσει τις εκλογές, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να είναι ο Πρόεδρός μας. Και μένει να το δούμε», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη δηλώσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές της 17ης Μαρτίου 2024, πρόσφατες αναφορές των ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι προετοιμασίες για μια σχεδόν σίγουρα επιτυχημένη εκστρατεία για τον Πούτιν βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματική ενημερωτική ιστοσελίδα Kommersant, ανέφερε τη Δευτέρα ότι το Κρεμλίνο έχει αρχίσει να συντάσσει μια λίστα προσωπικοτήτων με επιρροή, που θα σχημάτιζαν μια «υποκατάστατη ομάδα πρωτοβουλίας» για να υποστηρίξει την εκστρατεία του.

Επικαλούμενη πολλές ανώνυμες πηγές που γνωρίζουν το θέμα, η Kommersant ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν, αντί να ευθυγραμμιστεί με το κυβερνών κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας, θα είναι ανεξάρτητος όπως έκανε το 2018.

Μια άλλη πηγή είπε ότι «είναι πρόεδρος για όλους», προσθέτοντας ότι η υποστήριξή του θα «ξεπεράσει την πολιτική του κόμματος». Η Kommersant συνεχίζει λέγοντας ότι όσοι εξετάζονται έχουν όλοι «θετική» φήμη και «επιρροή στο κοινό τους».

Επισήμως, ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει πει ότι θα ανακοινώσει εάν θα διεκδικήσει ή όχι μια πέμπτη θητεία, όταν το κοινοβούλιο της χώρας προκηρύξει επίσημα τις προεδρικές εκλογές, τον Δεκέμβριο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This