Φονική θεομηνία σε Γαλλία και Ιταλία το σαββατοκύριακο – Πέντε νεκροί από τις πλημμύρες (video)

Must Read

Στους πέντε αυξήθηκε ο απολογισμός των νεκρών, εξαιτίας των πλημμυρών που σάρωσαν περιοχές της Γαλλίας και της Ιταλίας το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν πρωτοφανείς πλημμύρες και καταστροφές, ενώ οι βροχοπτώσεις, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν «ιστορικής σφοδρότητας», μαίνονταν από την Παρασκευή 22 έως και το βράδυ της Κυριακής 24/11.

Χθες Κυριακή, τα φαινόμενα αποκλιμακώθηκαν και, έπειτα από πολύωρες έρευνες, σωστικά συνεργεία που επιχειρούσαν στον νομό Βαρ, στα νότια της Γαλλίας, εντόπισαν δύο πτώματα και το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού από την Γκρας, που αγνοείτο από το Σάββατο.

Ένας άνθρωπος που είχε πέσει στα νερά από το πλεούμενο που μόλις τον είχε διασώσει, βρέθηκε νεκρός στο Μουί αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ την επόμενη ημέρα, το πτώμα ενός άνδρα περίπου 50 ετών, βρέθηκε στην περιοχή Καμπάς, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Κατέρρευσε οδογέφυρα στη βορειοδυτική Ιταλία

Στο μεταξύ, στην Ιταλία μια γυναίκα 52 ετών έχασε τη ζωή της λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, καθώς το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα «φουσκωμένα» νερά ενός ποταμού που υπερχείλισε. Άλλα δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα, πάντως, κατάφεραν να βγουν από αυτό έγκαιρα και να σωθούν.

Σε ένα άλλο περιστατικό, μια οδογέφυρα κατέρρευσε στη Λιγουρία, στη βορειοδυτική Ιταλία, όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο της SIAS, της εταιρίας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο.

Η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η γέφυρα μήκους 50 μέτρων που συνέδεε τα παράλια με το Τορίνο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This