Η φοιτήτρια, η μαριονέτα και το… χούφτωμα: Νέες «γαργαλιστικές» αποκαλύψεις σε βάρος του πρίγκιπα Άντριου!

Must Read

Έτοιμη να καταθέσει ενόρκως στο FBI, σε βάρος του πρίγκιπα Άντριου, δηλώνει η γυναίκα που πρώτη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και ενέπνευσε τη Virginia Roberts να μιλήσει δημόσια για σεξουαλική κακοποίησή της στα 17 της από τον… γαλαζοαίματο «κολλητό» φίλο του Τζέφρι Επστάιν.

Το 2007, η Johanna Sjoberg είχε υποστηρίξει πως, το 2001, ενώ ήταν φοιτήτρια στο Palm Beach Atlantic University, ο Τζέφρι Επστάιν την είχε στείλει «να διασκεδάσει» τον πρίγκιπα Άντριου στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου στη Νέα Υόρκη.
Ο πρίγκιπας φέρεται ότι την είχε βάλει να καθίσει στα γόνατά του και χούφτωσε το στήθος της, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, μια μαριονέτα που… του έμοιαζε!

Ο πρίγκιπας Άντριου

Μετά την καταστροφική, για τον ίδιο, συνέντευξή του στο BBC, η οποία προκάλεσε, μεταξύ άλλων, την απομάκρυνσή του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα, καθώς και την απώλεια αποδοχών 292.000 ευρώ ετησίως, η Sjoberg αποφάσισε να βγει ακόμη μια φορά «μπροστά».

Διαβάστε επίσης: Ο πρίγκιπας Άντριου συνεχίζει να υπερασπίζεται και μετά θάνατον τον Επστάιν

Σύμφωνα με τη «Mirror», η 39χρονη κοπέλα δήλωσε πρόθυμη να δώσει ένορκη κατάθεση στο FBI και να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τη στενή σχέση του πρίγκιπα με τον καταδικασμένο για παιδεραστία Επστάιν, ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του τον περασμένο Αύγουστο.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η Virginia Roberts (στη μέση) το 2001

Διαβάστε επίσης: Βάσανα για τις κόρες του πρίγκιπα Άντριου, μετά τη διακοπή του… βασιλικού sponsoring!

Σκοπεύει, δε, να δώσει πληροφορίες και για τον τρόπο με τον οποίο τη «στρατολόγησε» ο Επστάιν, χρησιμοποιώντας την, κατόπιν, σαν σεξουαλικό «δώρο» για φίλους του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πρίγκιπας Άντριου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This