Βάσανα για τις κόρες του πρίγκιπα Άντριου, μετά τη διακοπή του… βασιλικού sponsoring!

Must Read

Αντιμέτωπες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα κινδυνεύουν να βρεθούν οι μεγαλωμένες στα «πούπουλα» κόρες του πρίγκιπα Άντριου και ιδιαίτερα η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα, μετά τη στέρηση των δημόσιων καθηκόντων που επιβλήθηκε στον πατέρα τους, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Επστάιν.

Τα δύο κορίτσια απολάμβαναν όλα αυτά τα χρόνια ένα χλιδάτο lifestyle με ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο το τέλος της οικονομικής ενίσχυσης του πρίγκιπα Αντριου που συνεπάγεται η απομάκρυνσή του από τα βασιλικά του καθήκοντα, αναμένεται να έχει άμεσο αντίκτυπο στις… τσέπες τους!

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

Διαβάστε επίσης: Η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ παραίτησε τον πρίγκιπα Άντριου

Τα βρετανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι, τόσο η πριγκίπισσα Ευγενία όσο και η πριγκίπισσα Βεατρίκη θα πρέπει να αφοσιωθούν στις δουλειές τους, καθώς αυτές θα αποτελούν πλέον το μοναδικό εισόδημά τους. Η 29χρονη Ευγενία εργάζεται στην γκαλερί Hauser & Wirth στο Μέιφερ και ο ετήσιος μισθός της κυμαίνεται μεταξύ 37.000-39.000 ευρώ, ενώ η 31χρονη Βεατρίκη είναι αντιπρόεδρος στον τομέα συνεργασιών και στρατηγικού σχεδιασμού της αμερικανικής εταιρίας software Afinity, με άγνωστες απολαβές.

Παρότι οι δουλειές τους αρκούν σίγουρα για να μπορούν να συντηρούνται, ο πατέρας τους αποτελούσε βασικό «σπόνσορά» τους σε όλη τους τη ζωή, που σημαίνει ότι θα στερηθούν πολλές από τις εξτρά ανέσεις που τους παρείχε. Αυτό αναμένεται να πλήξει κυρίως τη Βεατρίκη, η οποία έχει αυτό το διάστημα αυξημένα έξοδα λόγω γάμου, αν και η γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, λογικά δεν θα την αφήσει «ξεκρέμαστη».

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Την ίδια στιγμή, οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο Επστάιν συνεχίζονται, προκαλώντας μεγαλύτερη ντροπή στον πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος, σύμφωνα με πρώην οικιακή βοηθό του Αμερικανού επιχειρηματία, το 2001 απόλαυσε ένα τριήμερο στο ράντσο του στο Μεξικό, με μοναδική συντροφιά «όμορφη νεαρή νευροχειρουργό» που γνώρισε μέσω εκείνου.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθησαν οι δυο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που ήταν υπεύθυνοι για την φύλαξη του Έπσταϊν

Παράλληλα, ένα από τα θύματα του Τζέφρι Επστάιν κατέθεσε αγωγή σε βάρος του νεκρού παιδόφιλου, κατηγορώντας τον ότι τη βίαζε επί δύο χρόνια και την «πάσαρε» και σε παραγωγό του Χόλιγουντ, τον οποίο δεν κατονομάζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This