«Κόψτε» το κρέας (εντελώς, όχι κομματάκια) για καλύτερες επιδόσεις… στο κρεβάτι! (video)

Must Read

Όποιος αντιστέκεται στο μπέικον και στο… λάγνο κάλεσμα της τσίκνας, δικαιώνεται στο κρεβάτι!

Αυτό, μέσες άκρες, ήταν το συμπέρασμα ιατρικού πειράματος, το οποίο έδειξε ότι οι άνδρες που ακολουθούν αυστηρά χορτοφαγική διατροφή μπορεί να είναι καλύτεροι εραστές, ενώ, έστω και ένα, μόλις,  γεύμα χωρίς κρέας, μπορεί να βελτιώσει τις σεξουαλικές επιδόσεις.

Ο Αμερικανός ουρολόγος δρ Aaron Spitz μέτρησε τον… ανδρισμό τριών αθλητών ύστερα από διάφορα γεύματα. Ο ανδρισμός τους δεν μετρήθηκε κατά τη διάρκεια του σεξ με τις συντρόφους τους, αλλά από τη δραστηριότητα που εμφάνισε το πέος τους κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι, μετά από ένα γεύμα χωρίς κρέας, η νυχτερινή στύση διήρκεσε… τρεις ή και τέσσερις φορές περισσότερο!

NETFLIX VEGAN ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΔΡ. ΑΑΡΟΝ ΣΠΙΤΖ
δρ. Aaron Spitz

Οι αθλητές, όπως έδειξε το ντοκιμαντέρ «The Game Changers» του Netflix, κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι μπορεί να προτιμήσουν χορτοφαγικό δείπνο την επόμενη φορά που θα βγουν ραντεβού, αν και ο δρ Spitz έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν πρόκειται για μια επιστημονικά επιβεβαιωμένη έρευνα.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι «τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι πολύ συναρπαστικά» και ευχήθηκε ότι αυτά «θα αφυπνίσουν πολύ κόσμο».

NETFLIX VEGAN ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ THE GAME CHANGERS

Πάντως και άλλοι ειδικοί έχουν, κατά καιρούς, εκφράσει την άποψη ότι το πολύ κρέας στη διατροφή μπορεί να είναι κακό για τη σεξουαλική δράση του άνδρα, επειδή επιβραδύνει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, ενώ, αντιθέτως, οι φυτικές τροφές είναι ευεργετικές, καθώς αυξάνουν τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στο σώμα, που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Δείτε το trailer του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ του Netflix:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This