Οι 12 όμηροι που απελευθέρωσε την Τρίτη η Χαμάς – Δέκα Ισραηλινοί και δύο Ταϊλανδοί

Πρόκειται για την πέμπτη ανταλλαγή με Παλαιστινίους κρατουμένους

Must Read

H εφημερίδα Times of Israel δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης τις φωτογραφίες των 12 ομήρων που απευλευθέρωσε σήμερα η Χαμάς. Πρόκειται για 10 Ισραηλινούς και δύο Ταϊλανδούς, οι οποίοι αποτέλεσαν την πέμπτη ανταλλαγή με Παλαιστινίους κρατουμένους.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Ερυθρός Σταυρός, 12 απαχθέντες, μεταξύ των οποίων 10 Ισραηλινοί και δύο με ξένη υπηκοότητα, βρίσκονται καθ’ οδόν προς το Ισραήλ» αναφέρει η ανακοίνωση του IDF για τους ομήρους.

Οι Times of Israel δημοσίευσαν μερικά από τα ονόματα και τις ηλικίες των ατόμων που απελευθερώθηκαν από την Λωρίδα της Γάζας.

Ditza Heiman, 84 ετών, από το κιμπούτς Nir Oz, μητέρα τεσσάρων παιδιών, θετή μητέρα τριών παιδιών, γιαγιά και προγιαγιά πέντε παιδιών.

Tamar (Tami) Metzger, 78 ετών, από το κιμπούτς Nir Oz. Ο σύζυγός της, Yoram Metzger, 80 ετών, παραμένει όμηρος στη Γάζα.

Ada Sagi, 75 ετών, από το κιμπούτς Nir Oz. Μητέρα τριών παιδιών, έμαθε αραβικά για να γίνει φίλη με τους γείτονές της και αργότερα δίδαξε τη γλώσσα σε άλλους ως τρόπο βελτίωσης της επικοινωνίας με τους Παλαιστίνιους που ζουν στα νοτιοανατολικά σύνορα της Λωρίδας της Γάζας.

Noralin Babadila Agojo, επίσης γνωστή ως Nora ή Natalie, γεννημένη στις Φιλιππίνες, 60 ετών. Την απήγαγαν από το κιμπούτς Nirim στις 7 Οκτωβρίου και ο ισραηλινής καταγωγής σύζυγός της Gideon Babani σκοτώθηκε. Το ζευγάρι ζούσε στην κεντρική πόλη Yehud και επισκεπτόταν φίλους στο κιμπούτς.

Rimon Kirsht Buchshtav, 36, επίσης από το κιμπούτς Nirim. Ο σύζυγός της, Yagev Buchshtav, 34 ετών, παραμένει όμηρος στη Γάζα.

Mia Leimberg, 17 ετών, η μητέρα της, Gabriela Leimberg, 59 ετών και η Clara Marman, 62 ετών, μέλος της οικογένειας . Απήχθησαν από το κιμπούτς Nir Yitzhak στις 7 Οκτωβρίου.

Ofelia Roitman, γεννημένη στην Αργεντινή , 77 ετών, από το κιμπούτς Nir Oz.

Meirav Tal, 54 ετών, από το κιμπούτς Nir Oz. Συνελήφθη όμηρος με τον σύντροφό της Yair Yaakov, 59 ετών, πατέρα των αδελφών Or Yaakov, 16 ετών και Yagil Yaakov, 13 ετών , που αφέθηκαν ελεύθεροι την Δευτέρα.

 

Πηγή φωτό: Times of Israel

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This