Συνελήφθη 29χρονη που έκανε πεολειχία με το ζόρι σε συνεπιβάτη της στο αεροπλάνο!

Πρωτοφανές περιστατικό μέσα σε πτήση!

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι μια νεαρή γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία συνελήφθη γιατί έκανε στοματικό σεξ σε συνεπιβάτη της μέσα στο αεροπλάνο, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ταξιδιωτών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, πρόκειται για την 29χρονη Βαλέρια, η οποία ασέλγησε σε άνδρα που καθόταν δίπλα της, κατά την διάρκεια πτήσης από την Τουρκία με προορισμό τη Ρωσία.

«Του κατέβασε το παντελόνι και προέβη σε βίαιες πράξεις σεξουαλικής φύσεως» αναφέρει μάρτυρας στο βρετανικό μέσο, ενώ όπως περιγράφουν, ο άνδρας μετά από λίγα λεπτά, σταμάτησε να αντιστέκεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 29χρονη προέβη σε ασελγείς πράξεις, μπροστά στα μάτια των συνεπιβατών της, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και μικρά παιδιά. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το προσωπικό του αεροπλάνου την άφησε να τελειώσει τις πράξεις της και έπειτα την απομάκρυναν και την κράτησαν απομονωμένη μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο.

«Όλα καλά. Πέρασα καλά στο αεροπλάνο. Ε, εντάξει ίσως λίγο περισσότερο από καλά», δήλωσε η 29χρονη σύμφωνα με την DM, η οποία δημοσιεύει βίντεο με την 29χρονη να δίνει μαζεύει από τα σκουπίδια τα χρήματα που έδωσε σε αεροσυνοδό.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η 29χρονη, η οποία συνελήφθη όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Μόσχα, ήταν μεθυσμένη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This