Οι Metallica για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία!

Συνεχίζει ακάθεκτο την περιοδεία του το θρυλικό γκρουπ

Must Read

Έτοιμο για Σαουδική Αραβία το θρυλικό γκρουπ!

Οι Metallica ανακοίνωσαν την τελευταία τους εμφάνιση για φέτος: Μια κορυφαία συναυλία στις 14 Δεκεμβρίου, βραδιά έναρξης του τριήμερου Φεστιβάλ Soundstorm στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας

Ταυτόχρονα θα είναι το πρώτο metal συγκρότημα που θα κάνει δημόσια εμφάνιση στην χώρα που παίζει μπάλα ο Ρονάλντο.

Σε ανάρτηση των Metallica αναφέρεται: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με το 2023, καθώς μόλις ήρθε στον δρόμο μας μια καταπληκτική ευκαιρία να εμφανιστούμε σε ένα μεγάλο Φεστιβάλ, στο οποίο δεν έχουμε παίξει ποτέ σε ένα μέρος του κόσμου που σπάνια επισκεπτόμαστε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου θα είμαστε το πρώτο hard rock συγκρότημα που θα παίξει ποτέ στο Soundstorm Festival της MDLBeast στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας».

Οι Metallica, έκαναν το live ντεμπούτο τους σε χώρα της Μέσης Ανατολής όταν έπαιξαν στο Etihad Park στο Άμπου Ντάμπι το 2011, αλλά στην Σ. Αραβία μεταβαίνουν για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This