«Πόλεμος» Τουρκίας-Ισραήλ στο Twitter – Αντεγκλήσεις και βαρείς χαρακτηρισμοί

Aφορμή το ναυάγιο στις συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός

Must Read

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Τουρκία και Ισραήλ με αφορμή το ναυάγιο στις συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στην Λωρίδα της Γάζας. Το Twitter έχει πάρει φωτιά το βράδυ του Σαββάτου με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν ανακοινώσεις με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Την αρχή στον «πόλεμο» των ανακοινώσεων έκανε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Έλι Κοέν, ο οποίος έγραψε: «Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς-ISIS δεν θα υπάρχει στην Γάζα την επόμενη μέρα. Το Ισραήλ θα απελευθερώσει την Γάζα από τη Χαμάς, για χάρη της ασφάλειας του Ισραήλ και για να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους της περιοχής.

Εσείς, Τουρκική Προεδρία, είστε ευπρόσδεκτοι να φιλοξενήσετε στην χώρα σας τρομοκράτες της Χαμάς που δεν έχουν εξοντωθεί και φεύγουν από την Γάζα».

Η Τουρκία σήκωσε αμέσως το γάντι και απάντησε μέσω του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ:

«Η χρήση ωμής βίας εναντίον ενός ολόκληρου άμαχου πληθυσμού από μια δύναμη κατοχής δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί ως αυτοάμυνα» ανέφερε ο Οντζού Κετσελί και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Όσο περισσότερο το Ισραήλ καταπιέζει τους Παλαιστίνιους και καταστρέφει τις βασικές ελευθερίες τους, τόσο περισσότερη αντίσταση θα αντιμετωπίσει, καθώς πολλοί περισσότεροι Παλαιστίνιοι θα συνεχίσουν να επιδιώκουν την πραγματοποίηση των συλλογικών τους στόχων και ατομικά δικαιώματα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This