Αιματηρή επίθεση ενόπλων σε χρυσωρυχείο στο Περού – Νεκροί εννέα εργάτες

Οι επτά δράστες συνελήφθησαν από τις επίλεκτες δυνάμεις της περουβιανής αστυνομίας

Must Read

Τραγωδία στο Περού όπου εννέα εργάτες έπεσαν νεκροί μετά από επίθεση ενόπλων σε χρυσωρυχείο στην περιφέρεια Λα Λιμπερτάδ.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Βίκτορ Τόρες Φαλκόν, εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα πυρά των ενόπλων και άλλοι 15 τραυματίστηκαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως εναντίον των εργατών, πυροδοτώντας παράλληλα εκρηκτικούς μηχανισμούς στο χρυσωρυχείο της εταιρίας Ποδερόσα που βρίσκεται στην περιοχή Πατάς. Τέσσερις μεταλλωρύχοι κρατήθηκαν όμηροι, ενώ ακολούθησε συμπλοκή  των ενόπλων με τους άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας.

Στο σημείο έσπευσαν επίλεκτες δυνάμεις της περουβιανής αστυνομίας που κατάφεραν να ανακτήσουν τον έλεγχο των εγκαταστάσεων και να συλλάβουν τους επτά δράστες, από τους οποίους κατασχέθηκε ο οπλισμός.

Μετά το αιματηρό επεισόδιο το υπουργείο Εσωτερικών του Περού ανακοίνωσε την ανάπτυξη ειδικών δυνάμεων στην Πατάς που θα πλαισιώσουν τις τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να καταπολεμήσουν τις εγκληματικές συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This