ΗΠΑ: Πέντε νεκροί από επίθεση μαχαιροβγάλτη στο Κουίνς της Νέας Υόρκης

Ο δράστης τραυμάτισε σοβαρά και δύο αστυνομικούς

Must Read

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ, με άνδρα να επιτίθεται με κουζινομάχαιρο σε συγγενείς του μέσα σε σπίτι στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα από το αιματοκύλισμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άτομα, ανάμεσά τους και δύο μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τοπική αστυνομία δέχθηκε κλήση σήμερα τα ξημερώματα, και όταν δύο αστυνομικοί έφτασαν με το περιπολικό τους στον τόπο του εγκλήματος, αντικρίζοντας το σπίτι να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, ο ύποπτος επιτέθηκε και τούς μαχαίρωσε, με τον έναν εξ αυτών να τον πυροβολεί και να τον τραυματίζει θανάσιμα.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως στην αστυνομία τηλεφώνησε μια «νεαρή γυναίκα», η οποία «δήλωσε ότι ο ξάδερφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της». Στο σπίτι όπου έλαβε χώρα το μακελειό, οι Νεοϋορκέζοι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρούς ένα 12χρονο αγόρι, μια 44χρονη γυναίκα και έναν άνδρα γύρω στα 30, ενώ ένα 11χρονο κοριτσάκι που είχε τραυματιστεί σοβαρά, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου και το μετέφεραν εσπευσμένα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση και μια 61χρονη γυναίκα, η οποία φέρει με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με την κοπέλα που τηλεφώνησε στο 911 να ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Με βάση νεότερες πληροφορίες, ο 38χρονος δράστης, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, ήταν γνωστός των αρχών, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This