Νεκρός γνωστός ηθοποιός σε απάνθρωπο ριάλιτι! Ξεψύχησε σε μια από τις πιο επίπονες δοκιμασίες

Must Read

Οργή και οδυρμό έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 35χρονου ηθοποιού, ο οποίος βρισκόταν στα γυρίσματα ριάλιτι, το οποίο υποβάλλει τους συμμετέχοντές του σε απάνθρωπες δοκιμασίες. 

Για τον Ταϊβανέζο ηθοποιό Γκόντφρεϊ Γκάο, ο λόγος, ο οποίος κατέρρευσε ενώ έτρεχε για ώρες, κατά τη διάρκεια μιας από τις επίπονες δοκιμασίες του ριάλιτι επιβίωσης με τίτλο «Chase Me», το οποίο προβάλλεται στην Κίνα.

ΓΚΟΝΤΦΡΕΙ ΓΚΑΟ

Όπως αναμεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, ο Γκάο, ενώ έτρεχε, ξαφνικά επιβράδυνε και κατέρρευσε. Το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής έτρεξε αμέσως στο πλευρό του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου επί δύο ολόκληρες ώρες, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον διατηρήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.

Διαβάστε επίσης: Έσταξε… φαρμάκι η πρώην πεθερά της Καρντάσιαν: «Απορώ γιατί το ριάλιτι έχει νούμερα τηλεθέασης»

Σύμφωνα, πάντως, με την έκθεση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα Phoenix TV, η εκπομπή έχει σχεδιαστεί για να φτάνει τους συμμετέχοντες στα όρια της φυσικής τους κατάστασης, γι’ αυτό και επιλέγονται μόνο όσοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πανύψηλος Γκόντφρεϊ Γκάο, έγινε διεθνώς γνωστός μέσω του ρόλου του ως Magnus Bane στην ταινία «The Mortal Instruments: City of Bones», ενώ διετέλεσε και διάσημο μοντέλο, όντας ο πρώτος ασιάτης που πρωταγωνίστησε σε καμπάνια της Louis Vuitton!

ΓΚΟΝΤΦΡΕΙ ΓΚΑΟ MORTAL INSTRUMENTS

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This