Περίεργη και ανησυχητική αναφορά του Μπάιντεν σε ενδεχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε αυτόν τον πλανήτη…

Must Read

Άρχισε και τους εκβιασμούς τώρα ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έκανε αυστηρή προειδοποίηση στους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου που διστάζουν να εγκρίνουν περισσότερη βοήθεια στην Ουκρανία, λέγοντας ότι πρέπει να βοηθήσουν τώρα το Κίεβο, αλλιώς ας στείλουν αμερικανικά στρατεύματα να πολεμήσουν μαζί με το NATO κόντρα στη Ρωσία!

«Πληρώστε τώρα, ή θα πληρώσετε περισσότερα αργότερα, όταν αναγκαστείτε να στείλετε στρατεύματα των ΗΠΑ για να πολεμήσουν Ρώσους στρατιώτες, αφότου ένας αποθρασυμένος Βλαντιμίρ Πούτιν εισβάλει σε μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ».

«Το Κογκρέσο πρέπει να εγκρίνει συμπληρωματική χρηματοδότηση για την Ουκρανία πριν τις διακοπές τους. Είναι τόσο απλό», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος στον Λευκό Οίκο, καθώς η Βουλή υπό την ηγεσία του GOP εξέταζε το αίτημα του Μπάιντεν για έκτακτες δαπάνες 106 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής βοήθειας.

«Ειλικρινά, νομίζω ότι είναι εκπληκτικό που φτάσαμε εξαρχής σε αυτό το σημείο. Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο είναι πρόθυμοι να δώσουν στον Πούτιν το μεγαλύτερο δώρο στο οποίο θα μπορούσε να ελπίζει και να εγκαταλείψουν την παγκόσμια ηγεσία μας», σχολίασε ο Μπάιντεν.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Πούτιν να κερδίσει», αναφώνησε και επεσήμανε ότι αν ο Ρώσος ηγέτης καταφέρει να νικήσει την Ουκρανία, μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει την επιθετικότητά του για να συμπεριλάβει μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, ενεργοποιώντας τον κανόνα ασφαλείας της συμμαχίας που απαιτεί από άλλες χώρες του ΝΑΤΟ να την υπερασπιστούν (το λεγόμενο άρθρο 5).

«Εάν ο Πούτιν καταλάβει την Ουκρανία, δεν θα σταματήσει εκεί. Και μετά, θα έχουμε κάτι που δεν επιδιώκουμε και που δεν έχουμε σήμερα: Αμερικανικά στρατεύματα να πολεμούν τα ρωσικά στρατεύματα», προειδοποίησε, αφήνοντας να αιωρείται το ενδεχόμενο της παγκόσμιας σύρραξης, δηλαδή ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This