Ποιος κλείδωσε έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ τον Σούνακ;

Must Read

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ και ο απερχόμενος ομόλογός του της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτεκλειδώθηκαν έξω από το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, σε μια αμήχανη σκηνή που καταγράφηκε από τις κάμερες!

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και φωτογραφήθηκαν και κατόπιν γύρισαν και προσπάθησαν να μπουν από την πόρτα, αλλά διαπίστωσαν ότι δεν είχε ανοίξει. Κοιτούσαν γύρω τους για να καλύψουν την αμηχανία τους, ακόμα και πίσω από κάγκελα πήγα να δει ο Ρούτε, αλλά μάταια.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, η πόρτα άνοιξε και η άβολη στιγμή έλαβε τέλος!

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, η εξώπορτα της Ντάουνινγκ Στριτ 10 για λόγους ασφαλείας δεν έχει κλειδαριά και μπορεί να ανοίξει μόνο από μέσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This