Ξανά υποψήφιος ο Πούτιν στις επόμενες προεδρικές εκλογές της Ρωσίας

Must Read

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις ρωσικές προεδρικές εκλογές το 2024, ανέφεραν συμμετέχοντες σε τελετή που έγινε νωρίτερα στο Κρεμλίνο και μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο Ρώσος Πρόεδρος έκανε την ανακοίνωση μετά την παρασημοφόρηση στρατιωτικών που πολέμησαν στην Ουκρανία με το το χρυσό αστέρι του ήρωα της Ρωσίας, ανώτατο στρατιωτικό παράσημο της χώρας.

Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ», Άρτεμ Ζόγκα, υπέβαλε αντίστοιχο αίτημα στον Πούτιν και ο Ρώσος πρόεδρος συμφώνησε, είπαν οι συμμετέχοντες.

Ο Πούτιν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος για πέμπτη φορά. Αν κερδίσει, θα κρατήσει τη θέση του αρχηγού κράτους για άλλα έξι χρόνια, μέχρι το 2030.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είχε σχολιάσει ότι «πολλοί άνθρωποι πιέζουν τον πρόεδρο Πούτιν» να είναι υποψήφιος για μια νέα εξαετή θητεία τον Μάρτιο.

Η Ρωσική Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά σε διάστημα τριών ημερών: από τις 15 ως τις 17 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This